Aykut D.
80+ Gold
Bunu görseldeki kasaya nasıl uydurabilirim ?Kabloda sorun olabilir mi ? Ben çok uzun zamandır kullanıyorum.
Bunu görseldeki kasaya nasıl uydurabilirim ?Kabloda sorun olabilir mi ? Ben çok uzun zamandır kullanıyorum.
Genel uyarı olarak söyleyim, extension kablolarını kullanmayın. Terminal belli değil, fazladan point of failure ekliyorsunuz, voltaj düşüşüne sebep oluyor, yangın riski bile var. Kullanılması sağlıklı değil kesinlikle önermiyorum. Psu kablosunun görünümünü değiştirmek istiyorsanız kendi kablosunun üstüne takacağınız sleeve'ler var onlardan alın çok daha sağlıklı.Tek aldığınızda kargo parası ekleniyor 400 TL altı ürün olduğu için. 2 tane alırsanız kargo ücreti kalkıyor. Satmak için bile alınabilir.
Dk431 var bendede sadece bunu alsam kullanabilirs miyim siz ek aparat takmissinizKabloda sorun olabilir mi ? Ben çok uzun zamandır kullanıyorum.
Bu tarz sleevelere öneriniz var mıdır? Uzun zamandır örneğine denk gelemedim.Extension kablolarını kullanmayın. Terminal belli değil, fazladan point of failure ekliyorsunuz, voltaj düşüşüne sebep oluyor, yangın riski bile var. Kullanılması sağlıklı değil kesinlikle önermiyorum. Psu kablosunun görünümünü değiştirmek istiyorsanız kendi kablosunun üstüne takacağınız sleeve'ler var onlardan alın çok daha sağlıklı.
Bende bakmıyorum uzun zamandır, extensionların içinde kablo çıkarılıp psu'nun kablosu konularakta daha düzgün bişey yapabilirsin düz extensionlardan. Rgb ise dışı biraz sıcaklık ekliyor dolayısıyla yine rezistans artar ama stok extensionlar kadar ciddi bi fark olmaz stok psu kablosuna göreBu tarz sleevelere öneriniz var mıdır? Uzun zamandır örneğine denk gelemedim.
Jonnyguru'nun şöyle kısa bi makalesi var:Bende bakmıyorum uzun zamandır, extensionların içinde kablo çıkarılıp psu'nun kablosu konularakta daha düzgün bişey yapabilirsin düz extensionlardan. Rgb ise dışı biraz sıcaklık ekliyor dolayısıyla yine rezistans artar ama stok extensionlar kadar ciddi bi fark olmaz stok psu kablosuna göre
Konuyla ilgisi ?Genel uyarı olarak söyleyim, extension kablolarını kullanmayın. Terminal belli değil, fazladan point of failure ekliyorsunuz, voltaj düşüşüne sebep oluyor, yangın riski bile var. Kullanılması sağlıklı değil kesinlikle önermiyorum. Psu kablosunun görünümünü değiştirmek istiyorsanız kendi kablosunun üstüne takacağınız sleeve'ler var onlardan alın çok daha sağlıklı.
2 tane aldım hocam ben tşk ederim. diğerini 500 tl den satarsam bile yeter ki her malın alıcısı vardır. mx400 monitor kolunda da 2 tane almıştım diğerini 6 katı fiyatına satmıştım benden alan çocukta kendi komisyonunu ekleyip başkasına satmıştıTek aldığınızda kargo parası ekleniyor 400 TL altı ürün olduğu için. 2 tane alırsanız kargo ücreti kalkıyor. Satmak için bile alınabilir.
Pcie extension alacak kişiler görünüm için alıyor, genelde psu extension kablolarınıda alıyorlar ve yanlış hatırlamıyorsam daha önce lian li strimmer indirimi paylaştığınızı görmüştüm bunu görünce aklıma geldi kullanmak isteyenlere uyarı olarak söylemek istedim. Psu extension kablosu kullanmak isteyen birilerinin bu konuyu göreceğinden eminim, genelde yatay kart kullanan kişiler psu extension kablolarıda alıyor. Pcie extension kablolarındada signal loss olayı oluyor sanırım ama o konuda pek bilgili değilim.Konuyla ilgisi ?
Lian Li Strimer indirimi mi ? Dostum sen fi tarihinde kaldın sanırım. Kim bilir ne zaman paylaşmışımdır ama şundan eminim son 2 senedir sanırım paylaşmadım. Belki de hiç paylaşmamış olabilirim. Olumsuz bir yorum yapmak için konulara gelip bir şeyler yazıyorsun sürekli. Yani dünya üzerinde binlerce kişi kullanıyor şuan extension kabloyu kaç tane yanan gördün ? Hatta bizim 30cm uzattığımız kabloyu adamlar 2 metre uzatıyor. Kablo uzatmak voltaj düşürür ama 20cm 30cm ile olmaz o iş. 100 metrede 220vtan 218v falan düşer kablodan kabloya göre değişir oda. 20 30 cm uzatmak hiç bir riski yok. Ayrıca bahsettiğin kablodan yangın çıktıysa bile muhtemelen üretim hatasıdır.Pcie extension alacak kişiler görünüm için alıyor, genelde psu extension kablolarınıda alıyorlar ve yanlış hatırlamıyorsam daha önce lian li strimmer indirimi paylaştığınızı görmüştüm bunu görünce aklıma geldi kullanmak isteyenlere uyarı olarak söylemek istedim. Psu extension kablosu kullanmak isteyen birilerinin bu konuyu göreceğinden eminim. Pcie extension kablolarındada signal loss olayı oluyor sanırım ama o konuda pek bilgili değilim.
He o makalede ki amper yükselişini sana hesaplayım. Kayıp voltaj 0.094v. Başta ölçtüğü değer 11.995v normal psu kablosundaki voltaj.Pcie extension alacak kişiler görünüm için alıyor, genelde psu extension kablolarınıda alıyorlar ve yanlış hatırlamıyorsam daha önce lian li strimmer indirimi paylaştığınızı görmüştüm bunu görünce aklıma geldi kullanmak isteyenlere uyarı olarak söylemek istedim. Psu extension kablosu kullanmak isteyen birilerinin bu konuyu göreceğinden eminim, genelde yatay kart kullanan kişiler psu extension kablolarıda alıyor. Pcie extension kablolarındada signal loss olayı oluyor sanırım ama o konuda pek bilgili değilim.