Neler Yeni

ethernet kablosu takınca internet yavaşlıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mertcan kahraman
son günlerde pcyi açınca internetin yavaşladıgını fark ettim hiçbir indirme yapmadıgım halde normalde speedteste 24 olan hızım 2ye 3 e düşüyor pcden lan kablosunu çıkarınca telden speedtest yapıyorum 24 oluyor sorun ne anlamadım modemden mi kaynaklı pc den mi yardımcı olabilircek var mı?

salla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ssksk
Knk suan tipa tip ayni sorunu yasiom cozum ne

PieCat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Bahadır Başkır
ethernet kablosundaki temazsızlık olabilir ethernet kablosunun bir yerden hasar almış olabilir
son günlerde pcyi açınca internetin yavaşladıgını fark ettim hiçbir indirme yapmadıgım halde normalde speedteste 24 olan hızım 2ye 3 e düşüyor pcden lan kablosunu çıkarınca telden speedtest yapıyorum 24 oluyor sorun ne anlamadım modemden mi kaynaklı pc den mi yardımcı olabilircek var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim kablonun tırnakları kırık bende arada normalden az upload alıyorum ama yerine tam oturtunca düzeliyor

salla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ssksk
ethernet kablosundaki temazsızlık olabilir ethernet kablosunun bir yerden hasar almış olabilir

Mesaj otomatik birleştirildi:

benim kablonun tırnakları kırık bende arada normalden az upload alıyorum ama yerine tam oturtunca düzeliyor
Evde 4-5 tane cat5 kablo var hepsiyle denedim hepsiyle aynı modemin farklı portlarında denedim yine aynı arkadaştaki gibi telefondan speedtest üzerinden kontrol ediyorum ethernet kablosunu pc ye takınca hız 50 den 2 ye düşüyor cikarinca eski haline geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,450
Üyeler
161,458
Son üye
Snr23
Top Bottom