Neler Yeni

ETHERNET KABLOSUMU ? WIFI YÜKSELTICI MI

blentpge

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
bülent
Arkadaşlar pubg da çok ping sıkintısı yasiyorum. Ben 2. Kattaym modem 3. Katta hemen üstumde yani 2 metre falan uzak bana. Sizce wifi yukselticimi almaliyim yoksa ethernet kablosumu cekmeliyim. Eğer ethernet kablosu cekiceksem hangi modelini cekeyim onerileriniz nelerdir

cannn.n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Can Uslu
kablo çek çünkü wifi güçlendirici alsan bile wifi sinyalleri yatay olarak dağlıyor dikey olarak değil kablo almanı tavsiye ederim

cat6 herhangi bir kablo olur

Erdimb

80+ Bronze
Arkadaşlar PUBG da çok ping sıkintısı yasiyorum. Ben 2. Kattaym modem 3. Katta hemen üstumde yani 2 metre falan uzak bana. Sizce wifi yukselticimi almaliyim yoksa ethernet kablosumu cekmeliyim. Eğer ethernet kablosu cekiceksem hangi modelini cekeyim onerileriniz nelerdir
Ethernet kablosu çekmen daha iyi olacaktır ama modellerinden ben anlamam, anlayan arkadaşlar yardım eder şimdi.

cannn.n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Can Uslu
Arkadaşlar PUBG da çok ping sıkintısı yasiyorum. Ben 2. Kattaym modem 3. Katta hemen üstumde yani 2 metre falan uzak bana. Sizce wifi yukselticimi almaliyim yoksa ethernet kablosumu cekmeliyim. Eğer ethernet kablosu cekiceksem hangi modelini cekeyim onerileriniz nelerdir
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07CP33X8Y/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 ben bu kabloyu kullanıyorum 7 metre olanını gayet güzel sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Wifi kablonun yanından bile geçemez. Kablo adamdır.

Top Bottom