Neler Yeni

Etheryumdan kazanılan gelirlerin vergileri arttırılsın

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Emre Ortamevzi
Arkadaşlar sizce etheryum vb kazanılan gelirlerde vergilerin arttırılması isabetli bir karar olmaz mı?Ne diyorsunuz?

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,097
İsim
Zeki Müren
Arkadaşlar sizce etheryum vb kazanılan gelirlerde vergilerin arttırılması isabetli bir karar olmaz mı?Ne diyorsunuz?
Oyuncuları böyle mi koruyorsun gelirinin %73e yakın kısmı vergilere gidiyor ama haberin yok di mi ona da getirsinler kesinlikle oyuncular böyle korunulabilir yatırım yapanlara destek çıkman gerekirken bunu yap helal olsun

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Alperen
İşinize geldiği durumda ''vergi'' diye söylenirseniz işinize gelmediği kısımda sesinizi çıkartmaya hakkınız kalmaz. Bakarsınız vergi diye ekran kartlarına gelir ters köşe olursunuz. Bende hoşnut değilim durumdan fakat yaptığınız tabiri caizse iki ucu pis değnek. Onun dışında vergi arttırmanız bir şeyi değiştirmez çünkü bu dünya genelinde olan bir sıkıntı. Yani Türkiye'de vergi arttırmanız yurt dışındaki insanların işine gelir çünkü piyasada kalan ekran kartlarını (ki istediğin kadar arttır yine o sıkıntıyı çekersin) yurt dışındaki insanlar toplar buda onların işine gelir. Onun dışında bunun takibini yapmak zaten fazlasıyla zor bir durum diye biliyorum boş hayallere kapılmayalım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Devlet buraya vergi getiririse devlet için karlı vatandaş için kan alıcı olacaktır.

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Bilgili biri değilsin yaptığın yoruma göre dostum. Bu konulara bulaşma hiç. Nefes aldığın havanın bile vergisi alınıyor haberiniz yok sizin gibilerin. Sonra neden geçinemiyoruz. Kendi ayağına kurşun sıkıyorsun. Vergiler ile bir şeylerin önünü kapatma hakkını veriyorsun devlete ve böyle olduğunu gördükleri için vergi koyuyorlar her şeye ama hakkını savunan yok. Üstelik sadece ekran kartı için demişsin bunu ben genel olarak söyledim.

Top Bottom