şokta 6.50 tlydi küçük olanı bu her türlü iyi 15 falandı galibaMarkette ne kadar bilen var mı?
patlarsa falan iade kabul ediyorlardı bunun patlamadan kırılacağını pek sanmıyorum, birde zarfa sığmama gibi bir şeyi varBu tür ürünleri zarf paketinde yollayabiliyorlar. Kırıntılı yemek zorunda kalabilirsiniz.
amazon yüzünden 5 kilo aldım
Hocam niye bilmiyorum ama birden bu resmi görünce gülesim geldi.Anlık olarak Şok ta fiyatıAlıntıyı görüntüle
2-3 tane almak lazım ki zarfa sığamasın köli ile gönderilsinBu tür ürünleri zarf paketinde yollayabiliyorlar. Kırıntılı yemek zorunda kalabilirsiniz.
Problem olmaz. Benim sütün teki patlamıştı. İade ediyorlar direk. Amazondan yana sıkıntı olmaz. Öyle yok fotoğrafı çek buraya at gibi durumlar olmaz. Sözüne güvenir.şokta 6.50 tlydi küçük olanı bu her türlü iyi 15 falandı galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
patlarsa falan iade kabul ediyorlardı bunun patlamadan kırılacağını pek sanmıyorum, birde zarfa sığmama gibi bir şeyi var
Mesaj otomatik birleştirildi:
amazon yüzünden 5 kilo aldım
10 tane aldım diye amazon siparişi iptal etti10 tane aldım. 8.70 TL tanesi.
bu sorumuydu kap 5 tane dostumm hatta 10 bile olur20 TL indirim kuponum var alayım mı 3 tane? 9 TL tutuyor toplam.
Ben böyle indirimli ürünleri hep 10 tane alıyorum. İptal durumu olmadı hiç.10 tane aldım diye amazon siparişi iptal etti
Aldım 5 tane 26 TL'ye geldi.bu sorumuydu kap 5 tane dostumm hatta 10 bile olur
1 tane bile aldırtmıyor banaBen böyle indirimli ürünleri hep 10 tane alıyorum. İptal durumu olmadı hiç.
Neticede mideye gidiyor bence önemi yokBu tür ürünleri zarf paketinde yollayabiliyorlar. Kırıntılı yemek zorunda kalabilirsiniz.