Ets 2 de bu tırı nasıl yapabilirim

Reaksiyon skoru
21
Ets 2 de bu scaina tırı nasıl yapabilirim

Not : Mercedes ve Scaina

az çok kodlama tecrübem var ancak mercedes amblemi kayık oluyor
Ekran görüntüsü 2024-02-20 112220.png
DLC var

Su hazır saveleri beceremedim bi türlü ayrıca adam kalbi ters yapmış:)

Su hazır saveleri beceremedim bi türlü ayrıca adam kalbi ters yapmış:)
İndirdiğiniz save dosyasının içindeki profili alıp \Documents\Euro Truck Simulator 2\profiles kısmına atmanız yeterlidir hocam. Oyunu açıp giriş ekranında oyuna devam et demeden önce üst taraftan profilleri seçebilirsiniz.

İndirdiğiniz save dosyasının içindeki profili alıp \Documents\Euro Truck Simulator 2\profiles kısmına atmanız yeterlidir hocam. Oyunu açıp giriş ekranında oyuna devam et demeden önce üst taraftan profilleri seçebilirsiniz.
Bu kadar basitmiydi bende kodlama yaptığımız yerden uğraşıp uğraşıp duruyorum peki bunla tmp girebiliriz demi

Discord sunucularında bu tür led dizilimlerinin kodları paylaşılıyor, ekstra olarakta hazır save indirip kullanabilirsiniLED

Discord sunucularında bu tür led dizilimlerinin kodları paylaşılıyor, ekstra olarakta hazır save indirip kullanabilirsiniz.
Led çok önemli değil benim için boyayı bu şekilde yapmak

ayrıca eskiden paylaşıldığı için discordan pek bulamadım

Bu kadar basitmiydi bende kodlama yaptığımız yerden uğraşıp uğraşıp duruyorum peki bunla tmp girebiliriz demi
Evet truckersmpde bu şekilde kullanabilirsiniz. Fakat adminler bu tür araç kullanan kişilere pek sıcak bakmıyorlar :D biraz keko işi olduğunu kabul etmek gerekiyor. İsterseniz holland save veya realistic araçlara bakabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Led çok önemli değil benim için boyayı bu şekilde yapmak

ayrıca eskiden paylaşıldığı için discordan pek bulamadım
Aracın üstündeki boya Mp3 kasa kodlu actros'un dlcli boyası. Game.sii üzerinden base_color olarak aratıp kodunu scania'nın boya kodu ile değiştirirseniz bu araçtaki boyayı elde etmiş olursunuz.

Evet truckersmpde bu şekilde kullanabilirsiniz. Fakat adminler bu tür araç kullanan kişilere pek sıcak bakmıyorlar :D biraz keko işi olduğunu kabul etmek gerekiyor. İsterseniz holland save veya realistic araçlara bakabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aracın üstündeki boya Mp3 kasa kodlu actros'un dlcli boyası. Game.sii üzerinden base_color olarak aratıp kodunu scania'nın boya kodu ile değiştirirseniz bu araçtaki boyayı elde etmiş olursunuz.
amblem yine yanda kalıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,750
Üyeler
190,636
Son üye
alp46
Geri