ETS 2 için mod tavsiyesi

TalatPasa

80+
Reaksiyon skoru
30
ETS 2 oynayan arkadaşlara sormak istiyorum ben modsuz oynuyorum acaba güzel önereceğiniz modlar neler?

En İyi Cevap
ETS 2 oynayan arkadaşlara sormak istiyorum ben modsuz oynuyorum acaba güzel önereceğiniz modlar neler?
Açıklamalarla öneriyorum. Eğer hoşuna giderse ve sana yardımcı olursam lütfen Rapor Et kısmına basdıktan sonra En iyi cevap olarak raporlamayı unutma.
1- Marina gemi kornası: Bunun sayesinde o tır editlerinde gördüğün güzel mi güzel kornaya abanabilirsin. https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=3381940264
2- Kaymayan tekerler: Yüksek hızda giderken kayma oranın ciddi derecede düşecek.
3- Grafik modu: Bununla birlikte grafiklerin cidden güzelleşecek.
4-...
Açıklamalarla öneriyorum. Eğer hoşuna giderse ve sana yardımcı olursam lütfen Rapor Et kısmına basdıktan sonra En iyi cevap olarak raporlamayı unutma.
1- Marina gemi kornası: Bunun sayesinde o tır editlerinde gördüğün güzel mi güzel kornaya abanabilirsin. https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=3381940264
2- Kaymayan tekerler: Yüksek hızda giderken kayma oranın ciddi derecede düşecek.
3- Grafik modu: Bununla birlikte grafiklerin cidden güzelleşecek.
4- Hasarsızlık: Cidden bir yere çarptığında bir daha bir daha tamir ettirmeye gitmekten yorulmadın mı?
5- Ses düzeltme: Ses bi tık daha kaliteli hale geliyor.
6- Mega Paket: İçinde estetik ve dekor ihtiyacını fazla fazla karşılayacak bir mod.
7- Gerçekçi fizik: Daha gerçekçi bir tır fiziği sunuyor.
8- Gerçekçi ışık: Daha gerçekçi bir ışık deneyimi sunuyor.
9- Gerçekçi yağmur: Daha gerçekçi bir yağmur sunuyor.
10- Gerçekçi sürücüler: Artık botlar önüne kırmayacak.
11- Markalı dorseler: Gerçek markalardan dorseler var örneğin: Redbull, Mercedes..
12- Led'ler. (Kesinlikle isteğe bağlı istediğini kurabilirsin bende hepsi kurulu)

UMARIM YARDIMCI OLABİLİRMİŞİMDİR!

En İyi Cevap
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,529
Üyeler
186,206
Son üye
Algos918
Geri