Neler Yeni

Yardım ets 2 kabin ışığı sorunu

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
Tüm ayarlar Ultra'da oynuyorum ama kabindeki ışıklarda yansıma yok yani geceyken hiçbir halta yaradıkları yok eskiden laptopumda oynuyorum orta ayarlarda kabin ışıkları belli oluyordu cidden geceyken oyunun keyfini alabiliyordun hatta farlarda aynı mesela sabah far açsak belli oluyordu şimdi belli olmuyor ben eskiden aldım bu DLC'leri şimdi bir olayı kalmadımı yani çözümü yok mu bu arada ETS'ye 3 sene sonra başladım başlamaz olaydım oyunun grafikleri güzelleşmiş ama o ışık sorunları oyundan kaynaklıysa soğudum

xyanxz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ali
Tüm ayarlar Ultra'da oynuyorum ama kabindeki ışıklarda yansıma yok yani geceyken hiçbir halta yaradıkları yok eskiden laptopumda oynuyorum orta ayarlarda kabin ışıkları belli oluyordu cidden geceyken oyunun keyfini alabiliyordun hatta farlarda aynı mesela sabah far açsak belli oluyordu şimdi belli olmuyor ben eskiden aldım bu DLC'leri şimdi bir olayı kalmadımı yani çözümü yok mu bu arada ETS'ye 3 sene sonra başladım başlamaz olaydım oyunun grafikleri güzelleşmiş ama o ışık sorunları oyundan kaynaklıysa soğudum
mod varmı ?

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
hocam steam atölyeden Realistic Vehicle Lights Mod v7.0 bu modu indirin sorun çözülebilir
peki online oynayabilirmiyim ets nin kendi orjinal online varya truckersmp değil

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular