Skynel
80+ Gold
Dahası
Hocam kimseye zararım yok dediğin bu muydu
bu yüzden banlanmışım
Hocam kimseye zararım yok dediğin bu muydu
bu yüzden banlanmışım
adam hasar almıyor farkettiysen ama bezinliğe gireni bilememHocam kimseye zararım yok dediğin bu muydu
Hocam hasar almayan kişi reportlamis yüksek ihtimal onun görüntüsünden görünüyor çünkü.adam hasar almıyor farkettiysen ama bezinliğe gireni bilemem
evet o reportlamışHocam hasar almayan kişi reportlamis yüksek ihtimal onun görüntüsünden görünüyor çünkü.
1 ay olmasa sorun etmezdim zatende yani oyunu zaten zar zor alıyorum bide 1 aylık ban gereksiz bence bir oyun içinReis o hız ne la formula 1 pisti mi sandın orayı gerçekte olsa kurtulamazdın he Şaka bir yana 1 ay çok geldi bana da
Bugün duz yolda gidiyordum sag ve soldan gelenler var ama duruyolardi bana yol verdiler admin geldi kickledi duz yolda giderkenAdminlerin büyük kısmı keyfine ban atıyor. Açıkçası ne kadar süre yediğin adminin insafına bağlı. Ama sen resmen girmişsin "S" diye bir tuş var ona basman gerekiyordu.
Ets 2 de çok saçma ban sebebleri olabiliyor bir videoda hangi video olduğunu hatırlamıyorum ama olayı hatırlıyorumets 2 1 aylık ban yedim yanlış sollamadan aslında kimseye zarar vermedim kendim takla attım sonra hemen f7 çektim zaten ama 1 aylık ban atmışlar çözümü yokmu bunun yeni hesap açma vs
hasar almisana gerek yok çarptığın anda ban atarlar ustelik sollama yaparken başıma geldiği için diyorumadam zaten hiç bir hasar almamış ama sizin düşünceniz admin ban da atabilir tamam da 1 aylık ban bana fazla geldi sonuçta ben bu oyunu oynamak için alıyorum