Neler Yeni

ETS 2'den 1 Aylık Ban Yedim

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,746
İsim
Eren Yeager

majorw0w

80+ Silver
Reis o hız ne la formula 1 pisti mi sandın orayı gerçekte olsa kurtulamazdın he :D Şaka bir yana 1 ay çok geldi bana da :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mertcan
Reis o hız ne la formula 1 pisti mi sandın orayı gerçekte olsa kurtulamazdın he :D Şaka bir yana 1 ay çok geldi bana da :)
1 ay olmasa sorun etmezdim zatende yani oyunu zaten zar zor alıyorum bide 1 aylık ban gereksiz bence bir oyun için

System32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Melih
Ban yemesinin sebebi sadece carpmasi degil benzinlik olduğu yerde sollamak yasak.

uydu3

80+ Silver
Adminlerin büyük kısmı keyfine ban atıyor. Açıkçası ne kadar süre yediğin adminin insafına bağlı. Ama sen resmen girmişsin "S" diye bir tuş var ona basman gerekiyordu.
Bugün duz yolda gidiyordum sag ve soldan gelenler var ama duruyolardi bana yol verdiler admin geldi kickledi duz yolda giderken

ets 2 1 aylık ban yedim yanlış sollamadan aslında kimseye zarar vermedim kendim takla attım sonra hemen f7 çektim zaten ama 1 aylık ban atmışlar çözümü yokmu bunun yeni hesap açma vs
Ets 2 de çok saçma ban sebebleri olabiliyor bir videoda hangi video olduğunu hatırlamıyorum ama olayı hatırlıyorum
Yol kenarındaki park halindeki tırlara bile ban atıyorlardı
İtiraz etmeyi deneyin bir derim belki olumlu bir sonuç gelebilir

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,699
İsim
Mert Can Ergün
adam zaten hiç bir hasar almamış ama sizin düşünceniz admin ban da atabilir tamam da 1 aylık ban bana fazla geldi sonuçta ben bu oyunu oynamak için alıyorum
hasar almisana gerek yok çarptığın anda ban atarlar ustelik sollama yaparken başıma geldiği için diyorum

Top Bottom