Eyyubi
80+
Dahası
EU4 de şimdiki zamanda geçen günümüz modu var mıdır varsa da linkini atan arkadaşa çok dua ederim
bayağı baktımda bulamadımİllaki vardır dostum, araştırmanı tavsiye ederim.
kral hoi4 de ayrıntı yok ya sevmiyorum o oyunu onu da çok oynadımOlduğunu sanmam, olabileceğini de sanmam. Oyunun mekanikleri böyle şeylere el vermiyor. Modern savaş konusunda HOI4'e geçmeni öneririm. Yapımcı firma aynı, çok yabancılık çekmezsin. Günümüz modu olarak da Millennium Dawn modunu kurabilirsin.
Daha dün Türkiye, Yunanistan ve Bulgirastan'a özel odak ağacını, seçimleri, seslendirmeleri, tarihi karakterleri ve fazlasını içeren DLC çıktı.
HOI 4 diye okumuşum kusura bakma EU4’te yoktur diye düşünüyorum.bayağı baktımda bulamadım
anladım da keşke hoi4ü de eu gibi ayrıntılı ve güzel yapsalardıEU4'e günümüz modu gelemez, savaş mekanikleri hiç ama hiç uygun değil. HOI oynadıysan anlarsın demek istediğimi. Aynı şekilde HOI'de de orta çağ modu vs. yok
Extended timeline var çok eskiye ve yeniye gidebiliyosun diye hatırlıyorumEU4 de şimdiki zamanda geçen günümüz modu var mıdır varsa da linkini atan arkadaşa çok dua ederim
Extended timeline var çok eskiye ve yeniye gidebiliyosun diye hatırlıyorum