Neler Yeni

EUIV ve HOI4 sepetim abartı mı? 150 TL

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bu iki oyunu da merak ettim. Tabi beni sarar mı sarmaz mı hiç bilmiyorum.
Sizce bu sepet abartı mı oldu başlangıç için?
150.99 TL

Screenshot_20220105-204255.jpg

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Abi strateji seviyorsan EUIV İYİ bence ama çok ayrıntılı HOI4 bilmiyorum

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,696
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör

şu 2 video yu izle ona göre dlc al derim ve oyunları yeni alıcaksan ilk oyunları veya starter packleri al

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Bu iki oyunu da merak ettim. Tabi beni sarar mı sarmaz mı hiç bilmiyorum.
Sizce bu sepet abartı mı oldu başlangıç için?
150.99 TL
Bence biraz abartı olmuş 1 oyunu bitirmek değil sadece hıncını almak için bile oynasan şevkin bitene kadar diğeri indirime girmiş olur zaten. Birisini çıkarıp başka tarzda bir oyun alman daha mantıklı olur bence

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

şu 2 video yu izle ona göre dlc al derim ve oyunları yeni alıcaksan ilk oyunları veya starter packleri al
Oyunları sen oynadın mı hiç? Videoları ve türevlerini izleyip okudum. Her oyunun ilk önemli DLC lerini ekledim. Ama abartı mı oldu acaba? Sarıp sarmayacağını bilmiyorum da.

kaangzgz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Özgür Kaan GÖZGÖZ

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence biraz abartı olmuş 1 oyunu bitirmek değil sadece hıncını almak için bile oynasan şevkin bitene kadar diğeri indirime girmiş olur zaten. Birisini çıkarıp başka tarzda bir oyun alman daha mantıklı olur bence
Para olunca hazır indirim olunca da alayım dedim. Ama haklı gibisin. Sence hangisini çıkartayım.
gereksiz bence kanka sea of thieves al yoksa şiddetle öneririm güzel oyundur
SoT için arkadaşım yok. Ve benim gibi ciddi birini sosyalliği kötü olan birini sarar mı onu da bilmiyorum.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,696
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Oyunları sen oynadın mı hiç? Videoları ve türevlerini izleyip okudum. Her oyunun ilk önemli DLC lerini ekledim. Ama abartı mı oldu acaba? Sarıp sarmayacağını bilmiyorum da.
Eu4 de 350 saatim var hoi4 sarmadı
Oynayalı çok oldu ama dlc mantığını biliyorum belli dlc ler belli oynayışlar için mesela osmanlı ve birkaç devletin oynayışını değiştiren bir dlc var aztec gibi ülkelere etki etmiyor ve bazı gereksiz dlc ler var onun için
Birde ben dlc crack kullanıyorum öğrenci adamım dlc alcak para yok

.......

80+ Bronze
Warband sevmediysen HOI4 sever misin emin değilim.

kaangzgz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Özgür Kaan GÖZGÖZ
Para olunca hazır indirim olunca da alayım dedim. Ama haklı gibisin. Sence hangisini çıkartayım.

SoT için arkadaşım yok. Ve benim gibi ciddi birini sosyalliği kötü olan birini sarar mı onu da bilmiyorum.
güzel discord sunucuları var veya benimde duom yok birlikte oynayabiliriz hhocam belki

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın

Hoi 4 bence ama ikisini de ayrı ayrı çok sevenler var. Onu 1-2 video izleyip kendin seç bence hangisi daha güzel gelirse sana onu al

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Warband sevmediysen HOI4 sever misin emin değilim.
Beyin kullanılan oyunları seviyorum ya.
Eu4 de 350 saatim var hoi4 sarmadı
Oynayalı çok oldu ama dlc mantığını biliyorum belli dlc ler belli oynayışlar için mesela osmanlı ve birkaç devletin oynayışını değiştiren bir dlc var aztec gibi ülkelere etki etmiyor ve bazı gereksiz dlc ler var onun için
Birde ben dlc crack kullanıyorum öğrenci adamım dlc alcak para yok
Faristod un da dediği gibi bir oyunu çıkarsam mı sence de? Cevabın evet ise hangisini çıkarayım sence?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hoi 4 bence ama ikisini de ayrı ayrı çok sevenler var. Onu 1-2 video izleyip kendin seç bence hangisi daha güzel gelirse sana onu al
Ya bu oyunların varlığını unuttum. Önce bakmalıydım. 6 dk kaldı.

@Yunus lo baksana 5 dk kaldı

kaangzgz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Özgür Kaan GÖZGÖZ

sarar bu arada efsane bi oyun

Top Bottom