Bence biraz abartı olmuş 1 oyunu bitirmek değil sadece hıncını almak için bile oynasan şevkin bitene kadar diğeri indirime girmiş olur zaten. Birisini çıkarıp başka tarzda bir oyun alman daha mantıklı olur benceBu iki oyunu da merak ettim. Tabi beni sarar mı sarmaz mı hiç bilmiyorum.
Sizce bu sepet abartı mı oldu başlangıç için?
150.99 TL
Oyunları sen oynadın mı hiç? Videoları ve türevlerini izleyip okudum. Her oyunun ilk önemli DLC lerini ekledim. Ama abartı mı oldu acaba? Sarıp sarmayacağını bilmiyorum da.
şu 2 video yu izle ona göre dlc al derim ve oyunları yeni alıcaksan ilk oyunları veya starter packleri al
gereksiz bence kanka sea of thieves al yoksa şiddetle öneririm güzel oyundurBu iki oyunu da merak ettim. Tabi beni sarar mı sarmaz mı hiç bilmiyorum.
Sizce bu sepet abartı mı oldu başlangıç için?
150.99 TL
Alıntıyı görüntüle
Para olunca hazır indirim olunca da alayım dedim. Ama haklı gibisin. Sence hangisini çıkartayım.Bence biraz abartı olmuş 1 oyunu bitirmek değil sadece hıncını almak için bile oynasan şevkin bitene kadar diğeri indirime girmiş olur zaten. Birisini çıkarıp başka tarzda bir oyun alman daha mantıklı olur bence
SoT için arkadaşım yok. Ve benim gibi ciddi birini sosyalliği kötü olan birini sarar mı onu da bilmiyorum.gereksiz bence kanka sea of thieves al yoksa şiddetle öneririm güzel oyundur
Eu4 de 350 saatim var hoi4 sarmadıOyunları sen oynadın mı hiç? Videoları ve türevlerini izleyip okudum. Her oyunun ilk önemli DLC lerini ekledim. Ama abartı mı oldu acaba? Sarıp sarmayacağını bilmiyorum da.
güzel discord sunucuları var veya benimde duom yok birlikte oynayabiliriz hhocam belkiPara olunca hazır indirim olunca da alayım dedim. Ama haklı gibisin. Sence hangisini çıkartayım.
SoT için arkadaşım yok. Ve benim gibi ciddi birini sosyalliği kötü olan birini sarar mı onu da bilmiyorum.
Hoi 4 bence ama ikisini de ayrı ayrı çok sevenler var. Onu 1-2 video izleyip kendin seç bence hangisi daha güzel gelirse sana onu alPara olunca hazır indirim olunca da alayım dedim. Ama haklı gibisin. Sence hangisini çıkartayım.
SoT için arkadaşım yok. Ve benim gibi ciddi birini sosyalliği kötü olan birini sarar mı onu da bilmiyorum.
Beyin kullanılan oyunları seviyorum ya.Warband sevmediysen HOI4 sever misin emin değilim.
Faristod un da dediği gibi bir oyunu çıkarsam mı sence de? Cevabın evet ise hangisini çıkarayım sence?Eu4 de 350 saatim var hoi4 sarmadı
Oynayalı çok oldu ama dlc mantığını biliyorum belli dlc ler belli oynayışlar için mesela osmanlı ve birkaç devletin oynayışını değiştiren bir dlc var aztec gibi ülkelere etki etmiyor ve bazı gereksiz dlc ler var onun için
Birde ben dlc crack kullanıyorum öğrenci adamım dlc alcak para yok
Ya bu oyunların varlığını unuttum. Önce bakmalıydım. 6 dk kaldı.Hoi 4 bence ama ikisini de ayrı ayrı çok sevenler var. Onu 1-2 video izleyip kendin seç bence hangisi daha güzel gelirse sana onu al
sarar bu arada efsane bi oyunPara olunca hazır indirim olunca da alayım dedim. Ama haklı gibisin. Sence hangisini çıkartayım.