O zaman bence hoi4 ü al sevmezsen iade edersin indiirmde olunca euiv alırsınBeyin kullanılan oyunları seviyorum ya.
Faristod un da dediği gibi bir oyunu çıkarsam mı sence de? Cevabın evet ise hangisini çıkarayım sence?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya bu oyunların varlığını unuttum. Önce bakmalıydım. 6 dk kaldı.
@Yunus lo baksana 5 dk kaldı
Sence EUIV mü hoi4 mü?hoi4 yüzlerce saatim var. inanılmaz güzel oyunu şekillendirebiliyorsun. orta derecede ayrıntılı bir oyun bilgin olsun
Niye? Tarih olarak EUIV zamanı daha çok ilgimi çekiyor. Ama HOİ4 daha kolay o yüzden arada kaldım.tabii ki hio4 ))
Hocam bilgisayarı kapatmıştım ders çalışmaya gitmiştim görmedim kusura bakmaNiye? Tarih olarak EUIV zamanı daha çok ilgimi çekiyor. Ama HOİ4 daha kolay o yüzden arada kaldım.
hocam ülke siyasi politikaları ayarlıyorsun askerlerin eğitimini savunma veya saldırgan olarak ayarlıyorsun birliklerini baştan sona ayarlıyorsun ülkelerin fokusları sayesinde istediğin gibi komunist faşist demokrat tarafsız veya kraliyetçi yapıyorsun isyan çıkartıyorsun. diplomatik baskı yapıyorsun ve nice şeyleri yapıyorsun benim açımdan hio4 muhteşem tabi benim düşüncemNiye? Tarih olarak EUIV zamanı daha çok ilgimi çekiyor. Ama HOİ4 daha kolay o yüzden arada kaldım.