Cansu Yıllmaz
80+
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ilk kez deniyceksen hoi4 ve eu4ten uzak dur ilk önce basitlerden başla mesela en ilk age of history 2 oynamanı öneririm evet bunların yanında çok kötü bi oyun ama olayı anlamanı sağlıycak 2 hafta oynadıktan sonra age of history 3 e geç aoh3 hoi4 ve eu4ün çok daha basit bi hali grafikleri de oldukça güzel hoi4 ve eu4 ten tek farkı mekaniklerinin hoi4 ve eu4teki gibi işlememesi işte bi 3 ay falan aoh3le idare edip oyunu çözdükten sonra hoi4e geçe bilirsin eu4 bence hoi4ten çok daha zor çünkü dakika başı üsyün çıkıyor.... Aoh2den başla aoh2 de aoh3 de oldukça ucuz oyunlar ben de var istersen vere de bilirim...merhaba. hayatim boyunca hic bu tarzda oyun oynamadim. sizce oynamaya hoi ile baslanir mi yoksa daha farkli bir oyun mu onerirsiniz age of gibi? (ingilizce biliyorum)
Mesaj otomatik birleştirildi:
aradan 1 saatten fazla geçti ben de gidip çok kolaylık neredeyse hiç bi kayıp vermeden(cas kullandım bu sefer işe yaradı) saudi arabistanın içinden geçtim (arap nefreti var biraz içimde). sonra da bulgara daldım ama maalesef adamlar sınırmız çok küçük diye güzel bi savunma yapıyor hava kuvvetleri bile işe yaramadı ben defansa geçip bekleyince de 98 üstünlükle adamlar hücum edemiyor kısaca ne ben ilerleye bildim ne de onlar. sonra başlarım oyununa diyerekten tüm orduyu seçip adamların tek bi divisionun üzerine saldım çok zor bi süreç sonrası defansı yardım defansı yarır yarmaz gerisi su gibi gelmeye başladım sınırı geçip defan hattını kırdıktan tahmini olarak 20 saniye falan sonra bulgaristan çöktü. Ama anlamıyorum adamların defansı neden bu akdar iyi çıkartma atmayı denedim 5 tankla olmadı ancak manpowerleri bittikte zayıflıyorlar....Hoi4te max 1950ye kadar oynuyorsun diğerleri dönem olarak çok uzun olduğu için eventlere dayalı biraz. Hoi4te ilk hatanda ülke tamamen gidebiliyor ve Run tekrar başlıyor Hoi4 buradan acemi dostluğunu kaybediyor.
Bide bi sorum olucaktı Her oyunda Romanya hem yunanistanın hem de Türkiyenin bağımsızlığını garanti ediyor... Şimdi yunana saldırmak istiyorum acaba romanya savaş ilan eder mi yoksa ikimizi de garanti ettiği için tarafsız mı kalır?
Heh bu arada Rıza amca şansını bi de güney Azerbaycanda denemiş kıyamam:
Son düzenleme: