Euro Truck Simulator 2 alınır mı?

Reaksiyon skoru
20
Geçen gün öyle boş boş steam da geziniyordum ve ETS 2 gözüme takıldı ve dedim ki alsammı fiyatı indirimdeydi 9 tl dedim csgo skinimi satayım da alayım.
bi baktımki fiyatı 39 tl olmuş alayımmı almayımmı ? size danışmak istedim şimdiden teşekkürler. ?

İndirim de alınır da 39 TL'ye bence alınmaz.

Alabilirsin arkaya şarkını aç yola çık efsane oluyor

İndirimde al. Arkadaşla konvoy güzel oluyor

Hi2Games'de bugün 6 TL fiyatı vardı. Siteyi bir araştır eğer almak istersen göz at. Eğer alacaksan da Türkiye DLC paketini öneririm.

Geçen gün öyle boş boş steam da geziniyordum ve ETS 2 gözüme takıldı ve dedim ki alsammı fiyatı indirimdeydi 9 tl dedim csgo skinimi satayım da alayım.
bi baktımki fiyatı 39 tl olmuş alayımmı almayımmı ? size danışmak istedim şimdiden teşekkürler. ?
Bence satın almayıp torrent üzerinden crackli bir şekilde indirebilirsin paran da cebinde kalmış olur. İstersen biraz daha biriktirip Mount and blade pubg vs bir oyun alır ya da oynadığın oyun cs ise cs ye para yatırırsın kasa açarsın.

ets2 nin modası geçti seneye artık serverlar boş kalır alınmaz bence

Kateşim indirimdeyken al bide İstanbul DLC al aç şarkıyı radyoda çok eğlenceli

28 mayıs setam indirimlerini bekle istersen kardeşim

Geri