Neler Yeni

Ev elektiriğim kötü.Ne yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Talha
Ev elektiriğimin voltajı sürekli yükselip düşüyor ve eve bilgisayar alamıyorum ekran kartım yanacak diye laptop mu almalıyım masa üstümü yada elektirik sorununun çözümünü nasıl yapabilirim?Akım korumalı piriz korur mu

grasdiyas

80+ Silver
Ev elektiriğimin voltajı sürekli yükselip düşüyor ve eve bilgisayar alamıyorum ekran kartım yanacak diye laptop mu almalıyım masa üstümü yada elektirik sorununun çözümünü nasıl yapabilirim?Akım korumalı piriz korur mu
regülator lazım ups de kullanmalısın bence ilerde bende alacağım ups akım korumalı priz işe yaramaz dengesiz voltajda onun dışında oyun oynayacaksan laptopta eziyet çekersin çok pahalılar hem ama video film fln sa laptop daha iyi olur @Aykut D. bu abi elektirikçi galiba daha iyi yardımcı olur

Aykut D.

80+ Gold
Ona akım koruma v.b priz fayda etmez. Ancak ups ile regüle etmek mümkün ama ups'de arızalanabilir.

Evinizin elektrik panosunda gevşek klamensler olabilir kontrol ettirin .

Eğer ev tesisatında sorun yoksa o bölgenin elektrik dağıtım şirketini arayın arıza kaydı oluşturun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ona akım koruma v.b priz fayda etmez. Ancak ups ile regüle etmek mümkün ama ups'de arızalanabilir.

Evinizin elektrik panosunda gevşek klamensler olabilir kontrol ettirin .

Eğer ev tesisatında sorun yoksa o bölgenin elektrik dağıtım şirketini arayın arıza kaydı oluşturun.
Leptop kasa farketmez.

Mert

80+ Silver
UPS ile çözülür. Çok çok büyük bir sorun olduğunu sanmıyorum, öyle olsa beyaz eşyalarda da sıklıkla arıza ile karşılaşırdınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,557
Üyeler
159,635
Son üye
erdemclkk
Top Bottom