Neler Yeni

Ev interneti için hangi operatörü seçmeliyim (türknet vs millenicom)

lillvania

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Barış
Merhabalar evime internet bağlayacamda türknet biraz gecikti 1 haftadan fazla oldu bende bu ara millenicoma gittim ordanda hizmet başlattım ikiside 16 mbs ama aklımda takılan şey ise hangisi daha güvenilir yada ping değeri ve download değerleri yardımcı olabilirmisiniz?
Altyapin Varsa kabloneti öneririm

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Türk duyuyoruz ama hiç kullanmadım ona ne desem yalan olur ama türkcell sürep online tavsiye ederim
Ve kesinlikle kablo nete de bulaşma o da vasat 24 mbs diye aldığım şey 8mbs den yukarı çıkmıyordu bilgin olsun
Bunu bildirmeyi denedin mi . Arıza kaydı falan oluşturdun mu. Ben 10 yıldır kullanıyorum aruza kaydı oluşturduğumda gün içinde gelip hallediyorlar bir sorun olursa. Yada canlı destekteki elemanlar sinyal sıfırlayabiliyorlar. Her türlü destekleri iyi fiyatları da çoğu sağlayıcıdan iyi.

emirakbx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Emir Akbaş
Öncelikle altyapı durumun şuan bütün internetler upload 5 mps geçmiyor zaten türksat kablonet alt yapısı varsa kesinlikle ama yoksa süperonline

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Emirhan cengiz
Turknete gecmelisin bence kota taahhut zaten yok ve altyapın varsa çok temiz hız sunuyor fiyatı da uygun ayrıca cayma payı da veriyor eğer şuan herhangi bir operatöre taahutun varsa^^

Knife

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Derin Berkoz
turksat kablonet.

Trustaw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Vedat demir
Bana kalırsa alt yapısı varsa türknet denemeni tavsiye ederim bende geçiş yapmayı düşünüyorum ama mlsf türkcell e tahütüm var türkneti kötü yanı müşteri hizmetleri kötü diyorlar ve eve bğlatması gecikebiliyormuş ama arkadşım kullanıyor o memnun ama geç bağladılar iyi akşamlar hocam
Hocam türkneti aradığımdan bu yana 2 hafta oldu biri diyor port biri diyor arıza anlamadımki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türk duyuyoruz ama hiç kullanmadım ona ne desem yalan olur ama türkcell sürep online tavsiye ederim
Ve kesinlikle kablo nete de bulaşma o da vasat 24 mbs diye aldığım şey 8mbs den yukarı çıkmıyordu bilgin olsun
Tahütsüz lazım ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tüm internet firmalarını kullanıp tecrübe etmiş biri olarak Millenicom öneriyorum. Hem Turkcell hem Turktelekom alt yapısından hizmet veren, müşteri hizmetleri konusunda Whatsapp Destek Hatları bile bulunan Taahütsüz paket kullanabiliceğin şuan tek firma konumundadır. :cool: @MeraklıAdam
Ona başvuru yaptım da port sıkıntısı varmış bunun bir çözümü lazım ya

Top Bottom