SerkanK.
80+ Bronze
Beyler comnet 100 mbit lik tarife aldım 10 ayrı internet saglayisindan kontrol ettigimde 70 mbit alabileceğim söylendi ama ilk hafta 30 mbit aldım sonraki hafta 10 mbit oldu suan destek talebi sonrası direkt 20 mbite yükseldi. Resmen bir destek talebi sonra 2 kat hız artışı oldu! Asus Dsl-ax82u modemim bu burda yapmamı önereceğim bir ayar varmi? Birde evin internet kutusundan bana kablo çektirmek suanki hep böle sorunlar çıkarıyor. Bana idare ederinden bir cat 5e veya cat 6 kablo onerirmisiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada internetim vdslBeyler comnet 100 mbit lik tarife aldım 10 ayrı internet saglayisindan kontrol ettigimde 70 mbit alabileceğim söylendi ama ilk hafta 30 mbit aldım sonraki hafta 10 mbit oldu suan destek talebi sonrası direkt 20 mbite yükseldi. Resmen bir destek talebi sonra 2 kat hız artışı oldu! Asus Dsl-ax82u modemim bu burda yapmamı önereceğim bir ayar varmi? Birde evin internet kutusundan bana kablo çektirmek suanki hep böle sorunlar çıkarıyor. Bana idare ederinden bir cat 5e veya cat 6 kablo onerirmisiniz.
Ekler
Son düzenleme: