Neler Yeni

Ev interneti önerisi rica

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömer Osman Ahlat
Merhaba arkadaşlar,

Şu anda evimde kullanmış olduğum internet türksat kablonet 2.4g ve 5g olmak üzere 2 hız seçeneği mevcut fakat 5g’ye bağlanabilmem için modemin yanında veya yakınında olmam gerekiyor 2.4g’ye bağlandığımda da aşırı derece de hız kaybı sosyal medya da gönderileri ve storyleri geç görüntüleme, donma meydana geliyor ve taahhütüm ise 1 ay sonra bitiyor yeni faturalama ücreti de bi hayli yüksek. Sizin önerebileceğiniz bir ev internet sağlayıcısı varsa benimle paylaşmanızı rica ederim.

NNova.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hasan Genc
Comnet'e geçiş için başvurdum yıllık aldık 99tlden/12 aylık , gibirnetin bugün ki zam açıklamasından dolayı

AjeosSi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Comnet'e geçiş için başvurdum yıllık aldık 99tlden/12 aylık , gibirnetin bugün ki zam açıklamasından dolayı
bende gıbırnetliyim şuanlık, geçiş yapıcam comnette davet kodu gibi bir şey varmı birde
aramızda comnet kullanan varsa cmd üzerinden
tracert 212.252.99.130
ping atabilirlermi acaba zahmet olmaz ise. sağolun.

ozemheri

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,302
İsim
Selçuk Aslan
Merhaba arkadaşlar,

Şu anda evimde kullanmış olduğum internet türksat kablonet 2.4g ve 5g olmak üzere 2 hız seçeneği mevcut fakat 5g’ye bağlanabilmem için modemin yanında veya yakınında olmam gerekiyor 2.4g’ye bağlandığımda da aşırı derece de hız kaybı sosyal medya da gönderileri ve storyleri geç görüntüleme, donma meydana geliyor ve taahhütüm ise 1 ay sonra bitiyor yeni faturalama ücreti de bi hayli yüksek. Sizin önerebileceğiniz bir ev internet sağlayıcısı varsa benimle paylaşmanızı rica ederim.
Millenicom öneririm

AjeosSi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,948
Üyeler
159,073