Ev interneti onerisi

xascher

80+
Reaksiyon skoru
2
tahattutsuz Ev interneti baglatmak istiyorum ama turknet de 500tl pahali geliyor sizin onerdigin bi firma var mi!
millenicom hakkinda bilgisi olan?

türknet millenicom alırsan pişman olursun
türknet geçmek istersen bana özelden ulaş davet kodu vericem 1 ay ücretsiz veriyorlar

turknet alabileceginiz en fazla hiza 500 tl sunuyor altyapiniz kac destekliyor bu arada?

Pişman olmazsın kanka ben de kullandım mis gibi sağlayıcıydı bir sıkıntısını görmedim.

Pişman olmazsın kanka ben de kullandım mis gibi sağlayıcıydı bir sıkıntısını görmedim.
enistem turknet kullaniyo onu ben gecirmistim 700 download falan aliyor onun yaninda bu sonuk kaldigi icin biraz istemiyorum ama sanirim turknet gecicem

enistem turknet kullaniyo onu ben gecirmistim 700 download falan aliyor onun yaninda bu sonuk kaldigi icin biraz istemiyorum ama sanirim turknet gecicem
Yani altyapı var altyapı var kardo :D ben de en fazla 100 alabiliyorum turknette, şuanda da superonline kullanıyorum.

netgsm geçebilirsin, ben geçtim memnunum iptv dede sıkıntı yok, discorda bile vpn bir şey açmadan giriliyor. özelden 40 tl indirim kodunu yazdım geçmeyi düşünürsen diye

Memnundum kanka, superonline'dan da memnunum ama sen taahhütsüz arıyorsun sanırsam.
ben vdsl ömrü hayatımda hiç kullanmadım knk hep burda uyduvardı altyapı yoktu, altyapı çekildi deprem oldu olanda gitti zaten o yüzden ne yapacam bilmiyom

Geri