Neler Yeni

Ev İnterneti Tahaahhatüt Bitmeden Paketi Yenileyebilir miyim?

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
Türk telekom ev interneti kullanıyorum 45 gün sonra mevcut paketim bitecek uygulamaya özel kampanyalar mevcut oradaki kampanyalı tarifelerden birine geçsem hemen geçer mi yoksa mevcut tarifem bitince 45 gün sonra mı geçiş sağlar. Bilen aydınlatırsa sevinirim.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Türk telekom ev interneti kullanıyorum 45 gün sonra mevcut paketim bitecek uygulamaya özel kampanyalar mevcut oradaki kampanyalı tarifelerden birine geçsem hemen geçer mi yoksa mevcut tarifem bitince 45 gün sonra mı geçiş sağlar. Bilen aydınlatırsa sevinirim.
hemen geçer diye düşünüyorum siz yinede müşteri hizmetlerini arayıp sorun

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hemen geçiyor. Örnek olarak 15 aylık taahhütlü pakete geçiş yaptın. Başlangıç tarihi bugün oluyor. Mevcut tarifenin bitmesini beklemiyor.

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hemen geçiyor. Örnek olarak 15 aylık taahhütlü pakete geçiş yaptın. Başlangıç tarihi bugün oluyor. Mevcut tarifenin bitmesini beklemiyor.
Anladım hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,608
Üyeler
164,030
Son üye
yipyipss
Top Bottom