Neler Yeni

Ev internetini PC ye bağlamak istiyorum

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Yunus Emre Kaplan
Merhaba modemi ev internetini kablo ile PC ye bağlamak istiyorum her hangi bir ethernet kablosu olur mu ve sadece takacak mıyım başka bir şey yapmam gerek mi

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Ryuga Kishatu
Merhaba modemi ev internetini kablo ile PC ye bağlamak istiyorum her hangi bir ethernet kablosu olur mu ve sadece takacak mıyım başka bir şey yapmam gerek mi
başka bir şey yapmanıza gerek yok ethernet kablosunun bir ucu modeme bir ucu kasaya

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Ryuga Kishatu
Ben acil PC ye ihtiyacım olduğu için GTX 1650 sistem aldım oyun oynamak için bana yeter mi
ram ve işlemcide önemli fakat günümüzdeki her oyunu düşükde olsa rahatça oynatır (lol valo cs gibi oyunları ultrada da oynatır)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben acil PC ye ihtiyacım olduğu için GTX 1650 sistem aldım oyun oynamak için bana yeter mi
ayrııca ne kadar verdiniz piyasadan fazla vermemişsinizdur umarım

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Yunus Emre Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ram ve işlemcide önemli fakat günümüzdeki her oyunu düşükde olsa rahatça oynatır (lol valo cs gibi oyunları ultrada da oynatır)
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrııca ne kadar verdiniz piyasadan fazla vermemişsinizdur umarım
İ3 10105f GTX 1650 oc 8x2 ram 500gb SSD
8.351

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
yaptığınız şey yeterli

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Lan kablosunun bir ucu modem'e bir ucu bilgisayar Lan portuna bağlı olsun yeterli

Top Bottom