Neler Yeni

evde alçılı ayağı açmak

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
faruk efe
geçen hafta çarşamba ayağımı burktum ve hastaneye gittik ayak üstünde çok ufak bir sıkıntı olduğunu alçıya alalım işimizi garantiye alalım dediler
bayramdan sonra çıkarrız yüksek ihtimal dedi
alçının üstüne basabiliyorum çok gerince ayağımı o sıkıntılı yer hafif ağrı yapıyor
cuma gününe randevumuz var fakat 12. sınıf olduğum için pzt kursa gitmem lazm sizce alçımı açıp cuma randevuya gitsem olur mu
yani alçıdan sonra ağrı normaldir ama ben alçıyla yürüyebiliyorum
ne yapsam diye size sormak istedim

NespaY

80+ Silver
geçen hafta çarşamba ayağımı burktum ve hastaneye gittik ayak üstünde çok ufak bir sıkıntı olduğunu alçıya alalım işimizi garantiye alalım dediler
bayramdan sonra çıkarrız yüksek ihtimal dedi
alçının üstüne basabiliyorum çok gerince ayağımı o sıkıntılı yer hafif ağrı yapıyor
cuma gününe randevumuz var fakat 12. sınıf olduğum için pzt kursa gitmem lazm sizce alçımı açıp cuma randevuya gitsem olur mu
yani alçıdan sonra ağrı normaldir ama ben alçıyla yürüyebiliyorum
ne yapsam diye size sormak istedim
Kursu ertelemeye ne dersin bak kimsenin aklına gelmez benim söylediğim düşünmesi zor çünkü.

kaytannn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
kaytan
Arkadaşım sorduğun sorunun cevabını burda bulman imkansız.Doktor muayene ettikten sonra karar vermesi en doğru işlemdir.Kendi kafana göre bir müdahale de bulunma.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,536
İsim
Hacı
Sağlık daha önemli gitme kursa.
Doktor kontrolsüz işlem yapmayın.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
Ben kendim çıkardım kardesim devlet sağolsun bakmıyor. 2 temmuzda memlekette ayağımı çatlattım acilde alçıya alındı doktor 10 gün sonra gel film çekelim çıkaralım dedi. Çatlatmadan önce uçak biletini almıştım alçılı şekilde İstanbula döndüm. 12 temmuzda bütün hastaneler kapalı diye acile gittim iki devlet hastanesi gezdim ikiside bakmadı doktor diyor nerede alçıya aldırdıysan orası baksın çıkarsın memlekete mi gidelim diyince 18'inden sonra gel diyor rica et kayıt oluştururlar belki diyor. Şiddete karşıyım ama sağlıkta şiddetin sebebi sadece hastalar değil doktor söylemleride önemli sebep oluyor ben belki siddet meraklısı biri olabilirdim olay çıkarabilirdim sen devlet hastanesisin sonuç olarak ben onca yol alçılı ayakla gelmişim taksi tutmuşum yol parasi vermişim ne demek bakmıyorum. Seve seve bakmak zorundasın. Ama içimizden küfür ediyoruz iste. Böyle sağlık sisteminin Allah belasını versin kısacası randevu desen zaten dolu alınmıyor. 15 gün sonraya veriliyor. Şuan ayağım düzeldi mi düzelmedi mi bilmiyorum alçıyı çıkardım ağrım oluyor ama yapacak bisey yok. 184'ü arayıp şikayet ettim doktor ve hastane prosedürleri diyor sağlık bakanlığı bile bir şey yapmıyor. Mülteci kadar değerimiz yok kısacası bari insanlara zorunlu sağlık sigortası yapıp gss diye borç çıkartmasınlar zaten senede en fazla 2 kez hastalanıyorum onda özele gitsem daha az maliyet tutar. Sağlık sisteminin düzeldiğini söyleyenler eskiden belki kuyruk vardı ama herkes muayene oluyordu o gün işini hallediyordu şimdi randevu bile alamıyoruz ki muayene olalım bakmıyorlar mültecilerden bize sıra gelmiyor. Bu arada yaşım 26 eskileride az çok biliyoruz.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,195
Üyeler
163,440
Son üye
Lewonidas16
Top Bottom