- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Evde mi?4 yıldır aralıksız yapan bne
Evde mi?4 yıldır aralıksız yapan bne
Sen de oldu diye herkeste olcak diye bir kaide yok. Çok arkadaşım var evde çalışıp vücut yapan. Hatta dambıl halter falan değil bidonlarla çalışarak yaptılar bazılarıSpordan mı soğuttum?
Bende başladım kaç kere evde ama olacağı söyledim.
Emin ol hergün yapmıyorlardırSen de oldu diye herkeste olcak diye bir kaide yok. Çok arkadaşım var evde çalışıp vücut yapan. Hatta dambıl halter falan değil bidonlarla çalışarak yaptılar bazıları
4 senedir kickbox salonu ve evde.Evde mi?
Hayır her gün yapıyorlar. Belli programları varçbazı günler omuz bazı günler bacak bazı günler göğüs vs vs. Şuan biri askeri okulda fotoğrafı olsa atardım. Hayatında hiç spor salonuna gitmedi sadece evde çalıştı. Gerçekten hayvan gibi oldu.Emin ol hergün yapmıyorlardır
Spor salonuna gidince hergün yapıyorsun o ayrı.
Fakat evde sıkıntı bıraz.
Helal olsun.Hayır her gün yapıyorlar. Belli programları varçbazı günler omuz bazı günler bacak bazı günler göğüs vs vs. Şuan biri askeri okulda fotoğrafı olsa atardım. Hayatında hiç spor salonuna gitmedi sadece evde çalıştı. Gerçekten hayvan gibi oldu.
Sana da helal olsun 10aydır evde yapmak kolay değil4 senedir kickbox salonu ve evde.
Son 10 aydır sadece evde.
Kapalı her yer
Aslında zevkli ya. Bi kere kaptırınca gidiyor. Çalıştığım için yapma fırsatım olmuyo ama zamanında bende yapmıştım.Helal olsun.
Çok azimli.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sana da helal olsun 10aydır evde yapmak kolay değil
Ama tabi kickbox salonuyla bir olmuyor.Helal olsun.
Çok azimli.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sana da helal olsun 10aydır evde yapmak kolay değil
Ben spor salonuna gidiyordum.Aslında zevkli ya. Bi kere kaptırınca gidiyor. Çalıştığım için yapma fırsatım olmuyo ama zamanında bende yapmıştım.
düzenli çalışma ile ekipmansız da gelişim sağlayabilirsin önemli olan düzen ve beslenmeMerhaba daha önceden 6 aylık bir Fitness geçmişim var yani anlayacağınız Temelim var hareket kabiliyeti vb gibi şeyleri biliyorum.
Elimde toplam 20 Kilogramlık ağırlıklar var
Elimde 1 adet Bar 2 Adet dambıl var 20 yaş altı sokağa çıkma yasağına takıldığım için Spor salonuna gidemiyorum. ilerleme veya bir gelişim izleyebilir miyim ?