Neler Yeni

Evde kedi bakmak kolay mı?

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,829
İsim
Mert Metshi
Selam arkadaşlar kardeşim sokakta bir kedi görmüş çok tatlıymış eve getirmek istiyor. Komşumuz kedileri seviyor kardeşime aşılarını yaptırıp sana veririm demiş ama bakmaya korkuyoruz kedi bakanlar nasıl bakacağımızı anlatabilir mi?

Kedi ekteki kediye benziyor

Ekler

• images (7).jpeg
    images (7).jpeg
    29.3 KB · Hit: 48
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Arkadaşım bakıyordu koltukları falan hep yırtmış önlem alın. Kum işi falan da zor olabilir alılırsın zamanla sanırım.

Earth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Earth
Maddi anlamda kolay değil yani bi aşısı 150tl

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Maddi açıdan sorun yaşamayacaksa ve kediye ayıracak zamanı varsa çok zorlanmaz diye düşünüyorum

efay144

80+ Silver
Zor bana kuş bile zor geliyor ki kuş en kolayları eğer tembel biriysen hiç alma veya bir heves sonucu alacaksan gene alma çünkü bebek gibi bakman lazım.

HafızRakun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Ahmet Zeyrek
Kumunu günlük temizleyip tüylerini hergün taraman lazım onun dışında bir zorluğu yok

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Talha Çelik
evde bir siyam kedisi bakıyorum hiç de zor değil tek bir sıkıntısı var o da tuvaletini değiştirmek 3-4 günde bir değiştirmek gerekiyor. Kediler kumu görünce direk zaten başka yere tuvaletini yapmıyor. Veteriner de zaten aşı gününü söylüyor 100-150 tl arası aşı yaptırıyorsunuz mama ve suyunda bir şey yok zaten .(Mamasını da yaşına göre veterinerden alabilirsiniz)
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama tabikide ayırcak zamanın olması lazım

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Selam arkadaşlar kardeşim sokakta bir kedi görmüş çok tatlıymış eve getirmek istiyor. Komşumuz kedileri seviyor kardeşime aşılarını yaptırıp sana veririm demiş ama bakmaya korkuyoruz kedi bakanlar nasıl bakacağımızı anlatabilir mi?

Kedi ekteki kediye benziyor
Hoccam maddi olarak tabikiki de kolay dğeil hangi hayvan kolay ki?
Başta eğitimini verirken sorun yaşarsın he alışırsa daha az zor olur bir tavşan sahibi olarak hayvan bakmak zor kemirgen ise daha da zor.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Eve uyum sağlaması biraz zor olabilir.