Neler Yeni

Evdeki kahve kısıtlaması

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,572
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Beyler annem evde kahve içmeyi yasakladı.Nescafe falan hiç bir șey içemiyorum ve her gün bunun yüzünden kavga çıkıyor.Kahvelerde sürünüyorum 1 yudum șey içeyim diye.Ne yapsam vaz geçer kararından.İçmezsem kafam ağrıyor çok kötü oluyorum.Help.

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Beyler annem evde kahve içmeyi yasakladı.Nescafe falan hiç bir șey içemiyorum ve her gün bunun yüzünden kavga çıkıyor.Kahvelerde sürünüyorum 1 yudum șey içeyim diye.Ne yapsam vaz geçer kararından.İçmezsem kafam ağrıyor çok kötü oluyorum.Help.
Çok da sağlıklı değil yani sürekli içiyorsun annenin yasaklama sebebi sağlığınla mı alakalı?

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,572
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok da sağlıklı değil yani sürekli içiyorsun annenin yasaklama sebebi sağlığınla mı alakalı?
Kahve içmemi engelleyecek özel bir durumum yok.Normal sağlıklı insanım.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,572
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Annen neden yasaklıyor peki onu merak ettim sebebi vardır illaki
Bağımlılık yapıyor falan filan bir șeyler zırvalıyor.Duyan uyușturucu batağına düștük sanacak.

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Bağımlılık yapıyor falan filan bir șeyler zırvalıyor.Duyan uyușturucu batağına düștük sanacak.
Zırvalamıyor bu arada haberin olsun. Kafein denen bir şey var bu vücutta bağımlılık yapıyor ve sen kahve bağımlılığının etkilerini gösteriyorsun şuan:/

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,572
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Zırvalamıyor bu arada haberin olsun. Kafein denen bir şey var bu vücutta bağımlılık yapıyor ve sen kahve bağımlılığının etkilerini gösteriyorsun şuan:/
Hocam tamam iyi bir șey değil belki ama toptan kesmek ne kadar mantıklı?Harbiden delireceğim durdup yere gülmeye bașlıyorum.

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Hocam tamam iyi bir șey değil belki ama toptan kesmek ne kadar mantıklı?Harbiden delireceğim durdup yere gülmeye bașlıyorum.
Yani azaltman senin için daha iyi olur kafein olmayan kahveleri tüketmeye çalışın yani başınız ağrıyabilir, uykusuzluk olabilir, mide ekşimesi, hazımsızlık yaşayabilirsiniz

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,572
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Bir de evde kahve aromalı șeker var bu ișimi görür mü?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani azaltman senin için daha iyi olur kafein olmayan kahveleri tüketmeye çalışın yani başınız ağrıyabilir, uykusuzluk olabilir, mide ekşimesi, hazımsızlık yaşayabilirsiniz
Valla șu ana kadar hiç birini yașamadım içtiğim süre zarfında.Asıl içmezsem oluyor.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,572
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Beyler alkolu bıraktıktan sonra kahve içmeye bașladım șimdi kahve gitti alkol alasım var.Her türlü etkisi dokunuyor ne yapayım?Zor duruyorum.

Spektraa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Muhammed Emin Ocak
Nescafe yerine filtre kahve içmene bir şey der mi?

Top Bottom