Öneri Evden kendi paramı kazanmak istiyorum

Reaksiyon skoru
18
Artık azda olsa para kazanmak PC toplamak istiyorum CS de 30 Fps ile oynamaktan sıkıldım . Kardeşimle paraları birleştirip R7 240 aldik PC mde virüs olduğu için işlemciye yük bindirdi 35 FPS aldım babamda suçu kartın 64 bit oluşuna attı ve iade ettik format atalım dedim PC ye bişey degismicek dediler , babam iade ile gelen parayı kardeşime verdi ve kısacası ailem beni dolandırdı bende artık kendi PC mi toplamaya karar verdim şu korona olayları yüzünden dışarda çalışamıyorum , İnternetten Aylığı azda olsa bi iş önerisinde bulunursanız sevinirim, yaşım 15

Makale yazabilirsin, R10.net'de üyelik alarak bu sitede satabilirsin, makale başına 10TL gibi fiyat verenler var, kendine blog açabilirsin ( işin peşini bırakmazsan 6-7 ay sonucunda güzel paralar kazanmaya başlarsın.) R10'da makale satmaktansa kendi siteni kur, ve sitene her gün düzenli 2-3 makale yaz. Sabredince güzel paralar kazanıyorsun.

Artık azda olsa para kazanmak PC toplamak istiyorum CS de 30 Fps ile oynamaktan sıkıldım . Kardeşimle paraları birleştirip R7 240 aldik PC mde virüs olduğu için işlemciye yük bindirdi 35 FPS aldım babamda suçu kartın 64 bit oluşuna attı ve iade ettik format atalım dedim PC ye bişey degismicek dediler , babam iade ile gelen parayı kardeşime verdi ve kısacası ailem beni dolandırdı bende artık kendi PC mi toplamaya karar verdim şu korona olayları yüzünden dışarda çalışamıyorum , İnternetten Aylığı azda olsa bi iş önerisinde bulunursanız sevinirim, yaşım 15
Daha yolun başındasın oyundan önce derslerine ve kişisel gelişimine öncelik ver zamanla kendi paranı kazandığın zaman istediğin sistemi alırsın

Evde sahte para basabirsin.

Geri