Neler Yeni

Evden Para Kazanabilir miyim ?

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Herkese selam, şuanda bildiğimiz üzere ülkece korona virüs ile mücadele halindeyiz . Aşının ülkemize gelmesi , korona virüsün mutasyon geçirmesi gibi birçok sebepten ötürü bir süre daha mücadelemize devam edip evden çıkamayacağız gibi duruyor ancak bu evde kalma sürecinden ekonomimizde ciddi sarsıntılarda yaşanmıyor değil bende ekonomi daha büyük sarsıntılarla karşı karşıya kalmadan bilgisayar toplamak istiyorum ancak maalesef ki elimde toplamaya yetecek kadar bir mevla mevcut değil. Asıl soruma gelicek olursak şu pandemi döneminde evlerde halk tabiriyle ucun gıyın para biriktirmenin veya kazanmanın bir yolu mevcut mudur ?(Yazılımı öğrenmek istedim ancak daha başlayamadım.)

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Logo tasarımı yapmaya çalış .
Ve para havadan gelmez uğraş şart tam olarak para kazanabilmen için

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Herkese selam, şuanda bildiğimiz üzere ülkece korona virüs ile mücadele halindeyiz . Aşının ülkemize gelmesi , korona virüsün mutasyon geçirmesi gibi birçok sebepten ötürü bir süre daha mücadelemize devam edip evden çıkamayacağız gibi duruyor ancak bu evde kalma sürecinden ekonomimizde ciddi sarsıntılarda yaşanmıyor değil bende ekonomi daha büyük sarsıntılarla karşı karşıya kalmadan bilgisayar toplamak istiyorum ancak maalesef ki elimde toplamaya yetecek kadar bir mevla mevcut değil. Asıl soruma gelicek olursak şu pandemi döneminde evlerde halk tabiriyle ucun gıyın para biriktirmenin veya kazanmanın bir yolu mevcut mudur ?(Yazılımı öğrenmek istedim ancak daha başlayamadım.)
Logo tasarlayabilirsin, UI/UX tasarımları yapabilirsin veya yeterli bilgiye sahipsen Web sitesi & script yapıp satabilirsin.
Bionluk üzerinden güvenilir bir şekilde para kazanabilirsin.

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
Hocam müzikle ilgilenebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Blog açabilirsiniz.

Top Bottom