Neler Yeni

Eve alınan yeni kedi

Paxics

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Berkan Barış
Merhaba daha 1 saat önce bir kedi sahiplendik 1.5-2 yaşında galiba tam bilmiyorum ilk kedi sahiplenişim ve ne yapacağımı pek bilmiyorum. Kediyi eve bıraktık alışsın diye ancak öncesinde başka bir evde yaşıyordu kendisi ve şuan biraz agresif ve bulduğu her tenha yere gidiyor. Ne yapmam lazım alıştırmak için ve şuan kendisine temas edemiyorum dokundugum an ağzıma vuracak durumda şuanda. Artık cins cinsiyet falan etkin eden durumlarsa sorarsanız bilgilendirebilir.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,477
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Her tenha yere gitmesinin nedeni kedinin bulunduğu yeni ortamı incelemesinden kaynaklı. Kedi ilk eve geldiğinde evin her tarafını gezer, yaşayacağı ortamı tanır. Şu an sadece mamasını verin kendi haline bırakın zamanla alışacaktır.

Paxics

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Berkan Barış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her tenha yere gitmesinin nedeni kedinin bulunduğu yeni ortamı incelemesinden kaynaklı. Kedi ilk eve geldiğinde evin her tarafını gezer, yaşayacağı ortamı tanır. Şu an sadece mamasını verin kendi haline bırakın zamanla alışacaktır.
Geldiğinden beri yemek veya su içmedi kontrol etti geçti büyük ihtimal aç değil ve suyunu içmiş galiba

Şuanda tek yapman gereken şey onun sana güvenmesini sağlamak.
1.5 2 yaşındaki kedi büyük sayılır ve büyümüş hayvan almak pek tavsiye edilmez çünkü önceki ortama alışmıştır.

Paxics

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Berkan Barış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuanda tek yapman gereken şey onun sana güvenmesini sağlamak.
1.5 2 yaşındaki kedi büyük sayılır ve büyümüş hayvan almak pek tavsiye edilmez çünkü önceki ortama alışmıştır.
Ben alırken 7 aylık diye aldım dayımdan geldi 2 yaşında çıktı hayvan bana verdiği ilk bilgi 7 aydı :/ en başta yavru düşünüyordum ama barınaklarda yavru bulamadım

Top Bottom