Neler Yeni

eve kadar fiberde hangi firmayı tercih etmeliyim

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,370
İsim
Diyarhan
tsol ?
kablonet yok bulunduğum yerde maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

öncelikle verdiğin bilgi için teşekkürler konuyu açarken bahsetiğim gibi eve kadar fiber var ondan pek hız sorunu yaşamam gibi geliyor fakat başka nedenlerden kaynaklı bir sorun yaşadığım zaman yaşadığım yerdeki türktelekom saha ekibine güvenmiyorum önceden çok sorun yaşadım ve türknet olduğu için en son müdahale ederler gibi bir durum oluşur diye kaygılarım var
Mesaj otomatik birleştirildi:

umarım dediğiniz gibi olurda sorun yaşamam veridiğim para ile rezil olmak mantıksız olacak çünkü bilgisayarla içli dışlı bir bölümdeyim internet benim için çok önemli bir konumda o sebeble de duruma göre bir yol izleyeceğim fakat zaten bu durumda pekte başka çare kalmıyor tahüt yapmak şu dönemde mantıksız eğer ki üniversiteler kapanma ihtimali varken eve kadar fiber var
Türkcell süperonline dan bahsediyorum. Hala satışı var mı bilmiyorum ama 200mbit hızı 150tl ye veriyorlar ve 300 mbit gibi hızları görenler var.

shiinacim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Akın Cenikli
Teknik destek ve kalite olarak TSOL kimse yetişemiyor. Kablonet ayrı o da çok iyi ama ping değerleri daha fazla diye biliyorum.
teknik destek kadar fiyatıda öyle değilmi bence altyapı varsa türknet alması çok çok daha mantıklı türknet'in sitesinden altyapı sorguladıktan sonra tabii ki

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,370
İsim
Diyarhan
teknik destek kadar fiyatıda öyle değilmi bence altyapı varsa türknet alması çok çok daha mantıklı türknet'in sitesinden altyapı sorguladıktan sonra tabii ki
Türknet 100₺ ye 100mbit veriyor ve teknik desteği yok. TSOL 150₺ ye 200+ veriyor ve destekleri başarılı.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,370
İsim
Diyarhan

shiinacim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Akın Cenikli
Arkadaş taze altyapısının olduğunu söylüyor evine kadarmış. Ona bakarsan 100 de alamıyabilr
türknet ne alabilirsen onu veriyor ve bence fiyat olarak daha iyi ama en mantıklısı millenicomdaki paketler galiba altyapın ne destekliyorsa o kadar paket almak daha mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,446
Üyeler
164,844
Son üye
TimeChanger
Top Bottom