Yükte max 85 gördü az bi coil whine sesi var oyunları tam ekran pencereli de oynayınca ve vsync acik olunca nedense cizirti sesi gidiyor. Ama sıcaklık ve performans olarak beni memnun etti.hocam konuyla alakasız ama bu sistemde sanırsam rx 6750 xt referans kartı vardı sıcaklıkları nasıl
Faninin tepesindeki mandala basıp mandali tırnaktan kurtarıp çıkaracaksın.I5 12400f evercool c80 sogutucu var yeni bir sogutucu takacagim nasil sokerim? Alıntıyı görüntüle
köşelerde siyah plastikler var onlar tutuyor vidalı galiba orayı çözemedimFaninin tepesindeki mandala basıp mandali tırnaktan kurtarıp çıkaracaksın.
Tutan iskelet o eğer blogu söktüysen o saplamalari yukarı çek vida değil onlar .köşelerde siyah plastikler var onlar tutuyor vidalı galiba orayı çözemedim
Biraz daha detaylı anlatabilir misiniz? Yapamadım daFaninin tepesindeki mandala basıp mandali tırnaktan kurtarıp çıkaracaksın.
Mandalın bagli olduğu bir tırnak var ucunda, mandala bastır ucu aşağı çıkacak ucunu dışarı doğru ittir tırnaktan kurtulmuş olacaksin .Biraz daha detaylı anlatabilir misiniz? Yapamadım da