Neler Yeni

Everese Sgm X7 Pro Kaymıyor

Miromey

80+
Önceki mousem everese sgm x7 idi hiç sorunsuz kullanıyordum 6 yıl oldu bu mouseyi kardeşime bırakıp kendime everese sgm x7 pro satın aldım ama mouse kaymıyor aynı mouse pad üzerinde eski faremi deniyorum sıkıntı yok ama yenisi kaymıyor yani kayıyor ama çok ağır. Sorum şu bu kullandıkça kayganlığı artar mı yoksa iade etmeli miyim çünkü kullanılacak gibi değil

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Önceki mousem everese sgm x7 idi hiç sorunsuz kullanıyordum 6 yıl oldu bu mouseyi kardeşime bırakıp kendime everese sgm x7 pro satın aldım ama mouse kaymıyor aynı mouse pad üzerinde eski faremi deniyorum sıkıntı yok ama yenisi kaymıyor yani kayıyor ama çok ağır. Sorum şu bu kullandıkça kayganlığı artar mı yoksa iade etmeli miyim çünkü kullanılacak gibi değil
Hocam hassasiyet ayarlarından hassasiyeti arttırın veya üstünde dpi tuşu varsa dpi arttırın

Miromey

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hassasiyet ayarlarından hassasiyeti arttırın veya üstünde dpi tuşu varsa dpi arttırın
Yok mesele o değil zaten programından dpi ayarlarını yaptım. Mouse bildiğin mousepad üzerinde kaymıyor hissiyatı çok kötü yani fiziksel anlamda kötü.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Yok mesele o değil zaten programından dpi ayarlarını yaptım. Mouse bildiğin mousepad üzerinde kaymıyor hissiyatı çok kötü yani fiziksel anlamda kötü.
İade edin hocam o zaman başka çare yok

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Altında filmler varmı? Gamepower ursa rgb kullanıyorum geldiğinde altında filmler vardı ve kaymasına engel oluyordu.

Miromey

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Altında filmler varmı? Gamepower ursa RGB kullanıyorum geldiğinde altında filmler vardı ve kaymasına engel oluyordu.
Filme benzer bişey var parlak ama sökemiyorum onları çıkarmayı denedim baya aşındı çok zarar vermek istemedim iade ederim diye

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Filme benzer bişey var parlak ama sökemiyorum onları çıkarmayı denedim baya aşındı çok zarar vermek istemedim iade ederim diye
Oralara gelmesi lazım o filmlerin normalde. Oralarda da yoksa eğer hiç yoktur demek. İade ediniz bence.

Top Bottom