Ama kasa olarak şiddetle CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGBCORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA Rgb bunu tavsiye ederim ikinci sistemimde var bu daha başarılıAnladım hocam geçen bir arkadaşta kötü demişti ama ben iyi biliyordum dedim nasıl hem iyi hem de kötü olabilri.
Yardım edebileceğim bir şey olursa burdayım kardeşimMor ve Mavi kullanıcam.
İlk defa denicem
Teşekkürler kardeşim inşallah daha iyisini yapmak nasip olur sanaEline sağlık çok güzel olmuş yeni kasaya geçince bende böyle bir şey yapmayı düşünüyorum.
Eywallah üstadAma kasa olarak şiddetle CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGBCORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA Rgb bunu tavsiye ederim ikinci sistemimde var bu daha başarılı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yardım edebileceğim bir şey olursa burdayım kardeşim
Teşekkürler kardeşim inşallah daha iyisini yapmak nasip olur sana
Kanka tofaş mı montajladın o ne ?Thermaltake kasa v200
Ekstra iki egzoz fanı yerleştirdim üste ısınmayı baya bi etkiledi kasanın içi karanlık kalıyordu kumandalı rgb Led aldım taktım elektronikçiyim merak ettiklerinizi sorabilirsiniz uzmanlığım kart tamiri 20 farklı modu var lesin 50 TL'ye aldım fanlar da 120 tl
İçimizdeki gizli tofaş merakından hepKanka tofaş mı montajladın o ne ?
Valla arabamda yok böyle sadece kaplama yaptırabildimKanka tofaş mı montajladın o ne ?
Benim tofaş daha iyi kankam rgb yok Temizİçimizdeki gizli tofaş merakından hep
Valla arabamda yok böyle sadece kaplama yaptırabildim
Amin aminAllah kaza bela vermesin kardeşim
Ama görüntü olarak V200 TG daha iyi hocam.Ama kasa olarak şiddetle CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGBCORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA Rgb bunu tavsiye ederim ikinci sistemimde var bu daha başarılı
Yardım edebileceğim bir şey olursa burdayım kardeşim
Teşekkürler kardeşim inşallah daha iyisini yapmak nasip olur sana