kronik1907
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 595
- İsim
- Görkem
Merhabalar
Bulunduğum ilçe küçük bir ilçe ve bireysel fiber hizmet alan yok
geçtiğimiz aylarda türk telekom saha ekibi çalışanı komşum(EVLERİMİZ YAN YANA) evine internet bağlattı ve fiber internet olarak görünmekte
ben kendi bireysel başvuru yaptı veya türk telekom çalışanlarına ayrıcalıklı bir hizmet olduğunu düşünmekteydim
2 3 aydır fiber aktif olarak kullanılmakta
olayın aslını öğrendiğimde Türk telekom bölgede fiber deneme amaçlı bir çalışma yapmış
bu çalışmayıda türk telekoma en yakın evi olan komşumun evini seçmiş
2 3 ay interneti kullanan komşum şu an ki deneme sürecinin ardından hizmeti sonlandırılmış yani şu an internet kullanamıyor
FAKAT DİREĞE TAKILAN KUTU ORDAN EVE AKTARILAN KABLOLAR her şey AKTİF OLARAK YERLİ YERİNDE
ve internet servis sağlayıcılarının alt yapı sorgulama hizmetlerinde komşumun adresini verdiğimde hala daha aktif fiber görünüyor
SORMAK İSTEDİĞİM SORU ŞUDUR
Komşumun internet alma durumu yok
bütün ekipmanlar hala aktif bir biçimde duruyor ve alt yapı sorgulamada hizmet alınabilir görünüyor
TURKNETTEN HİZMET ALAN BİRİ OLARAK GEREK TURKNETE BİLDİRSEM
VEYA TURK TELEKOMA BEN BU HİZMETİ ALMAK İSTİYORUM DESEM
YARDIMCI OLURLAR MI?
Bulunduğum ilçe küçük bir ilçe ve bireysel fiber hizmet alan yok
geçtiğimiz aylarda türk telekom saha ekibi çalışanı komşum(EVLERİMİZ YAN YANA) evine internet bağlattı ve fiber internet olarak görünmekte
ben kendi bireysel başvuru yaptı veya türk telekom çalışanlarına ayrıcalıklı bir hizmet olduğunu düşünmekteydim
2 3 aydır fiber aktif olarak kullanılmakta
olayın aslını öğrendiğimde Türk telekom bölgede fiber deneme amaçlı bir çalışma yapmış
bu çalışmayıda türk telekoma en yakın evi olan komşumun evini seçmiş
2 3 ay interneti kullanan komşum şu an ki deneme sürecinin ardından hizmeti sonlandırılmış yani şu an internet kullanamıyor
FAKAT DİREĞE TAKILAN KUTU ORDAN EVE AKTARILAN KABLOLAR her şey AKTİF OLARAK YERLİ YERİNDE
ve internet servis sağlayıcılarının alt yapı sorgulama hizmetlerinde komşumun adresini verdiğimde hala daha aktif fiber görünüyor
SORMAK İSTEDİĞİM SORU ŞUDUR
Komşumun internet alma durumu yok
bütün ekipmanlar hala aktif bir biçimde duruyor ve alt yapı sorgulamada hizmet alınabilir görünüyor
TURKNETTEN HİZMET ALAN BİRİ OLARAK GEREK TURKNETE BİLDİRSEM
VEYA TURK TELEKOMA BEN BU HİZMETİ ALMAK İSTİYORUM DESEM
YARDIMCI OLURLAR MI?