Neler Yeni

evin bi ucundaki internet bağlantısını evin diğer ucuna nasıl götürebilirim

Manda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ali Fuat
evimde fiber internet bağlantısı var ama sadece 1 odada var ve o odayla bilgisayarımın bulunduğu oda arasında çok fazla mesafe var bu nedenle kabloluda kablosuzda bağlıyamıyorum bu fiber internet bağlantısını bilgisayarımda nasıl kablolu bir şekilde kulana bilirim böyle bir ürün varmı

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,034
İsim
Safa Uyğun
sinyal yakınlaştırıcı mıydı , router muydu ikisinden biri

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
evimde fiber internet bağlantısı var ama sadece 1 odada var ve o odayla bilgisayarımın bulunduğu oda arasında çok fazla mesafe var bu nedenle kabloluda kablosuzda bağlıyamıyorum bu fiber internet bağlantısını bilgisayarımda nasıl kablolu bir şekilde kulana bilirim böyle bir ürün varmı
Geçici bir öneri tavsiye edeceğim. Eğer bilgisayarınızın bulunduğu odada telefonunuz internete bağlanabiliyorsa telefonu wifiye bağlayın.(Modeminizin 5ghz özelliği varsa 5ghz'ye bağlanın) Daha sonra telefonu usb ile pc'ye takıp telefonunuzun mobil erişim noktası ve internet paylaşımı kısmından usb bağlanıyor seçeneğini aktif edin. Benim internetim 35mbps bu yöntemle 33mbps alıyordum bilgisayarda

Manda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ali Fuat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,863
İsim
Can BOZKURT
Dostum uzun lan kablosu al onu tak. Uzun olması internet hızına etki etmiyor.

Manda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ali Fuat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum uzun lan kablosu al onu tak. Uzun olması internet hızına etki etmiyor.
ama modemle bilgisayarım arasında 4 duvar var bide kablo alırsam 20m felan alırsamda çok alan kaplayıp kötü gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunu aldım zaten ama çok sıkıntı yaşıyorum wifi den bağlandığı için bana kablolu bağlantı lazım yoksa işe yaramıyor yinede önerin için saol

• Beğen
Reaksiyonlar: baid

salihb7123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Salih BOZBIYIK
geçen a101 e geldi internet mesafe arttırıcı 1200mbps

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,863
İsim
Can BOZKURT
ama modemle bilgisayarım arasında 4 duvar var bide kablo alırsam 20m felan alırsamda çok alan kaplayıp kötü gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunu aldım zaten ama çok sıkıntı yaşıyorum wifi den bağlandığı için bana kablolu bağlantı lazım yoksa işe yaramıyor yinede önerin için saol
Yapacak bir şey yok o zaman dostum.

Top Bottom