Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Soru başlıkta.
eğer lig izlecem diyorsan almaSoru başlıkta.
İngiltere ligi varkeneğer lig izlecem diyorsan alma
var zaten 2 senedir de kullanan varsa bir şey soracaktım.eğer lig izlecem diyorsan alma
bu sene son galiba lig yayınlarını elinden almışlar trt yada s sporst falan diyorlarvar zaten 2 senedir de kullanan varsa bir şey soracaktım.
valla diğer türlü izlenmiyor. Dışarıda 2 yemek parası artık zaten.digitürke para yedirmeyin
aynen duydumdigitürke para yedirmeyin
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu sene son galiba lig yayınlarını elinden almışlar trt yada s sporst falan diyorlar
Engelli paketiyle kullanıyordum, neden ?var zaten 2 senedir de kullanan varsa bir şey soracaktım.
geçmiş olsun hocam ne gibi engelli sorunuz varEngelli paketiyle kullanıyordum, neden ?
Ben değil, babamdan kullanıyorduk. Hala üyelik duruyor ama uydu alıcısını bile kullanmıyorum, tvdeki uyduyu kullanıyorum.geçmiş olsun hocam ne gibi engelli sorunuz var
ya lig çıkacakmış galiba. daha 3 ay önce taahhüt yaptırdım. yazın çıksam kaç öderim dicektim.Engelli paketiyle kullanıyordum, neden ?
Bu gibi bütün soruları detaylı bir şekilde (0212) 473 73 73 numarasına anlatınca cevap alabilirsinizya lig çıkacakmış galiba. daha 3 ay önce taahhüt yaptırdım. yazın çıksam kaç öderim dicektim.
neyse artık yazın ararız.Bu gibi bütün soruları detaylı bir şekilde (0212) 473 73 73 numarasına anlatınca cevap alabilirsiniz