Evlilik ehliyeti geliyor

fatik1881

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
511
Ayrıntılı NTV
Evlenmek isteyen çiftler için yeni bir dönem başlıyor. Çiftler artık psikolojik denetimden de geçecek.Yeni evlenecek çiftlere, evlilik ehliyeti uygulaması gündemde.

Hem boşanma oranlarını düşürmek hem de aile kurumunu güçlendirmek için evlilik öncesi zorunlu eğitim ve psikolojik denetim uygulamasının hayata geçirilmesi planlanıyor

fikir güzel uygulama kısmına bakacağız

Gayet mantıklı. ÖGG olmak için 566 soruluk teste sokuyorlar, onun gibi bir test olabilir.

Ciddi bir zaman ayırsalar bu konuya. Uzunca bir test aşaması olsa erkeklerin %70'i evlenemez.

Gayet mantıklı. ÖGG olmak için 566 soruluk teste sokuyorlar, onun gibi bir test olabilir.
anadoluda test sayfası görmemiş insana git çözdür çözdürebiliyorsan o testi . En mantıklısı psikologla reandevulu görüşme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

abi bırakın isteyen istediği ile evlensin gitsin çocuk yapsın 2.1'i aşsın . Ben senin beynine diyecekler için ileride genç nüfus tazelenmesi olmazsa en basitiyle emekli maaşınız ödenemeyebilir , 70 yaşında kendi lavabonuzu kendiniz tamir etmek zorunda kalabilirsiniz ? Neden çünkü üreten adam azaldı , ekonomi daraldı ve artık çok değerli

Geri