Neler Yeni

Excalibur Masaüstü Aldım Sinyal Yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Aydın
Herkese iyi günler Excalibur E750 freedos aldım işletim sistemi kuracaktım güç tuşuna basınca kasada her şey çalışıyor gözüküyor ancak kasayı monitöre bağlayınca sinyal yok yazıyor, farklı ekranlarda ve kablolalarda da denedim sorun aynı, ekran kartı hatalı olabilir diye ekran kartını çıkarıp ana karttaki soketlere takıyorum yine tepki yok, sizce ne yapmalıyım? Excalibur masaüstü bilgisayarlarda benzer bir sorun yaşayan oldu mu, farklı bir şey mi yapmam lazım bilemedim, müşteri serviside hafta sonu çalışmıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Özgür Atmaca
Benim kuzenim aldı ama bir sıkıntı yaşamadı
size geçmiş olsun
Herkese iyi günler Excalibur E750 freedos aldım işletim sistemi kuracaktım güç tuşuna basınca kasada her şey çalışıyor gözüküyor ancak kasayı monitöre bağlayınca sinyal yok yazıyor, farklı ekranlarda ve kablolalarda da denedim sorun aynı, ekran kartı hatalı olabilir diye ekran kartını çıkarıp ana karttaki soketlere takıyorum yine tepki yok, sizce ne yapmalıyım? Excalibur masaüstü bilgisayarlarda benzer bir sorun yaşayan oldu mu, farklı bir şey mi yapmam lazım bilemedim, müşteri serviside hafta sonu çalışmıyor.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Tekin Ayber
Sistemin özellikleri nedir?

işlemci de gömülü ekran kartı özelliği var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

i7 12700F
64GB DDR4
ZOTAC NVIDIA® GeForce® RTX 4060 8GB 128 Bit GDDR6
2TB M.2 SSD

Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim kuzenim aldı ama bir sıkıntı yaşamadı
size geçmiş olsun
Freedos muydu alt tarafı biraz ucuz olsun evde işletim sistemi kurarız dedik. Bilseydim işletim sistemi attırırdımda adamlar kasayı toplayınca ekrana bağlayıp deniyorlardır herhalde diye düşünüyorum.

CASPER H610

TİTAN.

80+ Platinum
Meraktan soruyorum kaç paraya aldın ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Meraktan soruyorum kaç paraya aldın ?
Kardeşim ne sen sor ne ben söyleyim, biliyorsun excaliburlar piyasanın daha üzerinde oluyor, fazla uğraşmayım alayım dedim, şimdi daha çok uğraşacağım, tamam freedos ama orada hiç mi denemediler parçaları takınca bios geliyor mu diye, güya işletim sistemini biz kurarız diye fiyattan kar ettik, işletim sistemi kurdursaydık denemek zorunda kalırlardı.

TİTAN.

80+ Platinum
Kardeşim ne sen sor ne ben söyleyim, biliyorsun excaliburlar piyasanın daha üzerinde oluyor, fazla uğraşmayım alayım dedim, şimdi daha çok uğraşacağım, tamam freedos ama orada hiç mi denemediler parçaları takınca bios geliyor mu diye, güya işletim sistemini biz kurarız diye fiyattan kar ettik, işletim sistemi kurdursaydık denemek zorunda kalırlardı.
Kanka excaliburlar piyasanın daha altı olur
Ama sorun bu değil umarım sorunun çözülür geçmiş olsun

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum
Hayatta karsilasabilecegin en kotu secimlerden birini yapmisin gecmis olsun :D

Bazen ekran kartları ek güç kablosu isteyebiliyor sizde varsa o tarz bir kablo takılı mı? Bunun dışında pek bir şey gelmedi aklıma.

Sanırım sizin kasa bu, şuradaki kablodan bahsediyorum. Unuttuysanız görüntü vermeyebilir.

Ekler

• 1696090588558.png
    1696090588558.png
    572.3 KB · Hit: 86

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Tekin Ayber
İşlemcinizin dahili grafik birimi yok, o yüzden anakarttaki görüntü çıkışlarından yararlanamazsınız. Ekran kartının çıkışlarından yararlanmalısınız. Ekran kartını doğru yuvaya takınız ve üzerindeki güç kablolarını doğru takınız. Sonra da ekran kartının kasanın arkasındaki görüntü çıkışlarından birine kablonuz ile bağlantı yapıp monitörü kontrol ediniz. eğer daha önceden yanlış bir işlem yaptıysanız ve bios gelmiyorsa anakarta cmos reset atmanız gerekebilir. Siz bilmiyorsanız casper servisinden bilgi alın çünkü garantili bir bilgisayar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Aydın
Hepinize teşekkür ederim ama anlaşılması güç bir şekilde sorun çözüldü, başka monitöre bağlayınca bios geldi işletim sistemini kurdum daha sonra görüntü gelmeyen ekrana taktığımda da görüntü geldi nasıl bir hata hala anlayamadım, olacağı varmış, halbuki yüz kere görüntü gelmeyende denemişimdir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,285
Üyeler
164,813
Son üye
stexx12
Top Bottom