Yardım Excalibur mu Monster mı

Reaksiyon skoru
4
Herkese merhaba ben ikinci el temiz laptop bakıyorum iki tane laptop buldum biri
Excalibur diğeri Monster size özelliklerini söylesem bana yardımcı olur musunuz ikisinin arasında 1000 TL fiyat farkı var (Excalibur)
Excalibur
Casper Excalibur G770
İ5-11400H
RTX3050 4GB
16GB RAM
500GB SSD
15.6” 144Hz IPS Ekran
Kozmetik 10/9.9 Tertemiz
Pil Sağlam / Adaptör Orjinal
Kutu ,Fatura , 13 ay garanti mevcut

Monster
MONSTER
İ5 10200H
8 GB ram
256 M2
15.6 120 hrz
1650 ti ekran kartı
Kozmetik 10/9.9
Mayıs ayında garantisi bitiyor
Kutulu faturalı garantili sıfır kadar temiz
Batarya sıfır jelatininde
POŞETİNE KADAR DURUYOR

Ekler

• IMG-20221207-WA0398.jpg
    IMG-20221207-WA0398.jpg
    108 KB · Hit: 68
  • IMG-20221207-WA0032.jpg
    IMG-20221207-WA0032.jpg
    169.8 KB · Hit: 68
Herkese merhaba ben ikinci el temiz laptop bakıyorum iki tane laptop buldum biri
Excalibur diğeri Monster size özelliklerini söylesem bana yardımcı olur musunuz ikisinin arasında 1000 TL fiyat farkı var (Excalibur)
Excalibur
Casper Excalibur G770
İ5-11400H
RTX3050 4GB
16GB RAM
500GB SSD
15.6” 144Hz IPS Ekran
Kozmetik 10/9.9 Tertemiz

Monster
MONSTER
İ5 10200H
8 GB ram
256 M2
15.6 120 hrz
1650 ti ekran kartı
Kozmetik 10/9.9
POŞETİNE KADAR DURUYOR
Bu ikisi arasından kesinlikle casper

kanka ben de laptop alırken asus a15 2022 ile excalibur arasında kaldım çevremdeki çoğu excalibur kullanıcıları önermedi nedeni ise ölü piksel ve kaçan renk tonlarıymış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arada 1k fark varsa ve excaliburda ölü piksel yoksa kesinlikle excalibur

İkisi arasından Excalibur fakat kaç TL? Çok mecbur kalmadıkça Casper almamaya çalışın.

Sonradan ölü piksel oluşsa garanti kabul ediyor mu
kanka ben de laptop alırken asus a15 2022 ile excalibur arasında kaldım çevremdeki çoğu excalibur kullanıcıları önermedi nedeni ise ölü piksel ve kaçan renk tonlarıymış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arada 1k fark varsa ve excaliburda ölü piksel yoksa kesinlikle excalibur

Excalibur
Casper Excalibur G770
İ5-11400H
RTX3050 4GB
16GB RAM
500GB SSD
15.6” 144Hz IPS Ekran
Kozmetik 10/9.9 Tertemiz

Monster
MONSTER
İ5 10200H
8 GB ram
256 M2
15.6 120 hrz
1650 ti ekran kartı
Kozmetik 10/9.9
POŞETİNE KADAR DURUYOR
casper

Özellikleri olarak açık ara Casper daha iyi...

Malzeme kalitesi, servis ve eski kötü ün nedeni ile ben Casper almam o ayrı konu 😁

hocam babam casper bayii dolayısıyla bende yanında çalışıyorum çok detaylı olmasada biliyorum söküp dağıtıp topladığım falan var deneyimim var yani. şahsi olarak monsterda kullandım. monsterda ısı tüm klavye paneline yayılıyo bi süreden sonra rahatsız ediyo. ama casperde ısı bi bölgeden çıkıyo anakartta işlemci ve ekran kartı alt alta. klavyenin sağ tarafında ısı birikiyo. yani oyun oynarken wasd tarafında ısı yok konforlu yani. yazılım olarakta casper daha cazip geliyor bana. ve malzeme kalitesi gerçekten çok güzel hissettiriyor casperde. ama monster gacur gucur plastik yani kalitesini çok beğenmemiştim clevo kasanın. ayrıca casperler ezelden beri çoğu modeli quanta üretimi kötü değil cihazlar yani. termal bakımları ümraniye casper plazada (orası fabrika ve teknik servis zaten) yaptırabilirsiniz 6 ayda bir monster gibi. özelliklere bakılırsa da casper önde. yani önerim casper olur hocam.

hocam babam casper bayii dolayısıyla bende yanında çalışıyorum çok detaylı olmasada biliyorum söküp dağıtıp topladığım falan var deneyimim var yani. şahsi olarak monsterda kullandım. monsterda ısı tüm klavye paneline yayılıyo bi süreden sonra rahatsız ediyo. ama casperde ısı bi bölgeden çıkıyo anakartta işlemci ve ekran kartı alt alta. klavyenin sağ tarafında ısı birikiyo. yani oyun oynarken wasd tarafında ısı yok konforlu yani. yazılım olarakta casper daha cazip geliyor bana. ve malzeme kalitesi gerçekten çok güzel hissettiriyor casperde. ama monster gacur gucur plastik yani kalitesini çok beğenmemiştim clevo kasanın. ayrıca casperler ezelden beri çoğu modeli quanta üretimi kötü değil cihazlar yani. termal bakımları ümraniye casper plazada (orası fabrika ve teknik servis zaten) yaptırabilirsiniz 6 ayda bir monster gibi. özelliklere bakılırsa da casper önde. yani önerim casper olur hocam.
Peki ölü piksel gibi bişey olursa fabrika ilgileniyor mu

Peki ölü piksel gibi bişey olursa fabrika ilgileniyor mu
Hocam o konuda hiçbir fikrim yok hiç karşılaştığım bi durum olmadı. Ama çıkarsa garantiye gönderirsiniz dönüş yapılır size

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,692
Üyeler
188,638
Son üye
dexocan
Geri