Neler Yeni

Exvega Andromeda koltuk alınır mı?

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
bende başta bunu alacaktım görüntüsü falan hoşuma gitmişti ama forumlarda ve internette şikayetçi olanlar fazlaydı hawk fab aldım 8-9 ay olmuştur sanırım sıkıntısız kullanıyorum saatlerce oturmama rağmen ağrı hiç olmuyor diyebilirim bütçe varsa future olanı daha kalitelidir

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende başta bunu alacaktım görüntüsü falan hoşuma gitmişti ama forumlarda ve internette şikayetçi olanlar fazlaydı hawk fab aldım 8-9 ay olmuştur sanırım sıkıntısız kullanıyorum saatlerce oturmama rağmen ağrı hiç olmuyor diyebilirim bütçe varsa future olanı daha kalitelidir
Aslında aklımda zio da var ama biraz pahalıya geliyolar. Gerçi bütün koltuklar aşırı pahalı. Belki hawk da alabilirim duruma göre, sandalye çok yormaya başladı

• Beğen
Reaksiyonlar: rave

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
zio hawk fab serisinden daha iyidir ama daha pahalı ona da bakabilirsin fabric olanlar kumaştı sanırım onları tercih etmen daha iyi olur

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
zio hawk fab serisinden daha iyidir ama daha pahalı ona da bakabilirsin fabric olanlar kumaştı sanırım onları tercih etmen daha iyi olur
Kumaş alıcam zaten deri sıkıntı olur akşam eve geçince daha detaylı bi karşılaştırıyım üçünü. Kilolu olmadığım için zaten pek sorun çıkarmayacaklarını düşünüyorum ama bi bakalım

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Aslında aklımda zio da var ama biraz pahalıya geliyolar. Gerçi bütün koltuklar aşırı pahalı. Belki hawk da alabilirim duruma göre, sandalye çok yormaya başladı
bende 2 yıl yemek masası sandalyesiyle oynamıştım anlayabiliyorum o durumu normalde oyuncu koltukları falan hep boş gibi geliyodu buna geçince vay be olmuştum :D

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
bende 2 yıl yemek masası sandalyesiyle oynamıştım anlayabiliyorum o durumu normalde oyuncu koltukları falan hep boş gibi geliyodu buna geçince vay be olmuştum :D
Aynen öyle valla sırtım ağrıyo sabahları uyanamıyorum

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Kumaş alıcam zaten deri sıkıntı olur akşam eve geçince daha detaylı bi karşılaştırıyım üçünü. Kilolu olmadığım için zaten pek sorun çıkarmayacak karını düşünüyorum ama bi bakalım
aynen dediğin gibi bende 60 kiloyum sıkıntı çıkarmıyor kalite/fiyat farkından tercih yaparsın dediğim gibi önerim zio fabric yada hawk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,027
Üyeler
164,944
Son üye
requiemcc
Top Bottom