Bulamazsın çünkü yurt içi yok bulsan da sarsılmadan kullanamazsın. Yüksek profil klavyeler için low profile kullanmak biraz mantıksız.eyoosa z94 icin low profil caps nasil bulurum ?
laptoptan gectigim icin bana alismasi zor geldi ondan arayışa gectimBulamazsın çünkü yurt içi yok bulsan da sarsılmadan kullanamazsın. Yüksek profil klavyeler için low profile kullanmak biraz mantıksız.
Hocam laptopa göre daha konforlu hızlı alışırsınız.laptoptan gectigim icin bana alismasi zor geldi ondan arayışa gectim
baya once almistim ama low klavye bunun benzeri nasil bulurumAlabiliyorsan başka low profile klavye al.Hem o çöp klavyeden kurtulmuş olursun.
low bulursam almayı planlıyorum birde sence bu nasıl https://www.trendyol.com/havit/game...mekanik-klavye-profesyonel-gasket-p-743187194Alabiliyorsan başka low profile klavye al.Hem o çöp klavyeden kurtulmuş olursun.
butce cok fark etmez ama tip olarak attiklarimdan farkli alamam malesef solagım atama yapiyorum tuslari ondan kaynakli laptop tuslari benzeri olmasi lazimBütçen nedir?