Yani onun farkındayım ama geleceğe yönelik daha üst model de alasım var o yüzden arada kaldım. Bir de malum günümüz ekonomisi şimdiden alayım düşüncesindeyim de 5600 daha mantıklı galiba ya.5600 gamechanger. Sorgulamana bile gerek yok, özellikle competitive oyunlarda +200-300fps koyuyor yer yer.
Yapabileceğin ikinci bir seçenek de am5 7600 almak olabilir geleceği düşünüyorsan ama bu da masrafını çok çok arttırır. Ram-anakart-işlemci derken 12-14klık olabilirsin.Yani onun farkındayım ama geleceğe yönelik daha üst model de alasım var o yüzden arada kaldım. Bir de malum günümüz ekonomisi şimdiden alayım düşüncesindeyim de 5600 daha mantıklı galiba ya.
12-14k ona harcamak yerine işlemciyi 5600 ile değiştirip çift pc geçmeyi de düşünüyorum aslında çünkü 34-35k bütçe ile DDR5 sisteme geçmek daha cazip geliyor ya. Çift PC de aslında biraz hem iş hem twitch-youtube işleriyle uğraşmak istediğim içinYapabileceğin ikinci bir seçenek de am5 7600 almak olabilir geleceği düşünüyorsan ama bu da masrafını çok çok arttırır. Ram-anakart-işlemci derken 12-14klık olabilirsin.