SS_EmircaN
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
Arkadaşlar kulaklığa ihtiyacım var 200 250TL belki biraz daha pahalı kulaklık önerisi yapabilir misiniz
cooler master 7 saat kalmış indirime ben 7 saat içinde alamam ama diğer kulaklık güzele benziyor bakabilirim onaBunu kullanmadım ancak çok öneriliyor:
Kendim de Sono kullanıyorum, ergonomiden biraz şikayetçi olsam da kalan her şeyini beğeniyorum.![]()
Cooler Master CH321 USB Ses Kartli Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulakligi| ITOPYA.COM
Cooler Master CH321 USB Ses Kartli Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulakligi en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-321 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
![]()
Tronsmart Sono Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Tronsmart Sono Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Tronsmart Sono Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
gamepower alma diyen çok oluyor ama düşünürüm yinedeGamepower medusa 269tl hem 7.1 hem de kapalı devre, 50 milimetrelik sürücüleri var, Usb kartı da bulunuyor.
kendim de almayı düşünüyordum. Üst düzey Hyperx cloud 2 gibi kulaklıklar almayacaksan bunu almak en mantıklısı
CH321/Comfort bak.Arkadaşlar kulaklığa ihtiyacım var 200 250TL belki biraz daha pahalı kulaklık önerisi yapabilir misiniz
o kulaklık neredeyse hergün indirime giriyorcooler master 7 saat kalmış indirime ben 7 saat içinde alamam ama diğer kulaklık güzele benziyor bakabilirim ona
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
gamepower alma diyen çok oluyor ama düşünürüm yinede