F/P Kulaklık Önerisi

Reaksiyon skoru
39
Arkadaşlar kulaklığa ihtiyacım var 200 250TL belki biraz daha pahalı kulaklık önerisi yapabilir misiniz

Gamepower medusa 269tl hem 7.1 hem de kapalı devre, 50 milimetrelik sürücüleri var, Usb kartı da bulunuyor.
kendim de almayı düşünüyordum. Üst düzey Hyperx cloud 2 gibi kulaklıklar almayacaksan bunu almak en mantıklısı

Bunu kullanmadım ancak çok öneriliyor:
Kendim de Sono kullanıyorum, ergonomiden biraz şikayetçi olsam da kalan her şeyini beğeniyorum.

Bunu kullanmadım ancak çok öneriliyor:
Kendim de Sono kullanıyorum, ergonomiden biraz şikayetçi olsam da kalan her şeyini beğeniyorum.
cooler master 7 saat kalmış indirime ben 7 saat içinde alamam ama diğer kulaklık güzele benziyor bakabilirim ona
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gamepower medusa 269tl hem 7.1 hem de kapalı devre, 50 milimetrelik sürücüleri var, Usb kartı da bulunuyor.
kendim de almayı düşünüyordum. Üst düzey Hyperx cloud 2 gibi kulaklıklar almayacaksan bunu almak en mantıklısı
gamepower alma diyen çok oluyor ama düşünürüm yinede

Dediğim gibi sono da güzel ben de forumdan bir arkadaşın önerisiyle aldım, severek kullanıyorum. Tek eksisi rahatlığı, yeterince rahat bulmuyorum. Kafam da biraz büyüktür aslında. Yine de fiyat segmentinin en iyisi mi bilmiyorum. Bi uplamış oldum konuyu bakalım belki daha güzel öneriler gelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,592
Üyeler
191,130
Son üye
mskemal
Geri