O fiyata masaustu toplarsaniz dediğiniz oyunlari daha rahat oynarsiniz o fiyata laptop tan çok bişey beklemeyin hocam bu piyasada fakat forumda ki arkadaşlar o fiyata alabileceğiniz en iyi laptopuda onericeklerdir eminimÖncelikle bütçem max 4100 TL daha yukarı çıkmıyor valorant cs Ets gibi oyunları oynamak istiyorum takılmadan güncel windows 11 destekli bir laptop arıyorum ne önerirsiniz
Sıkıntı şu ki üniversite için ve her zaman taşıyacağım için laptop düşünüyorumO fiyata masaustu toplarsaniz dediğiniz oyunlari daha rahat oynarsiniz o fiyata laptop tan çok bişey beklemeyin hocam bu piyasada fakat forumda ki arkadaşlar o fiyata alabileceğiniz en iyi laptopuda onericeklerdir eminim
Anlıyorum sizi hocam aynı sorunu bende yaşadım fakat kaliteli ve uzun ömürlü bir laptop istiyorsanız bütçeyi enazindan 6-7k yapmaniz lazım gibi duruyorSıkıntı şu ki üniversite için ve her zaman taşıyacağım için laptop düşünüyorum
Malesef çok zor bu ülkede para biriktirmek hemen değer kaybediyorAnlıyorum sizi hocam aynı sorunu bende yaşadım fakat kaliteli ve uzun ömürlü bir laptop istiyorsanız bütçeyi enazindan 6-7k yapmaniz lazım gibi duruyor
Valla hocam okadar haklısınız ki yani ülkede 10 vatandaştan 15 i önüne gelen ilk fırsatta avrupaya kaçar yaniMalesef çok zor bu ülkede para biriktirmek hemen değer kaybediyor
Ülkede para biriktirmek bir şey almak imkansiz oldu artıkValla hocam okadar haklısınız ki yani ülkede 10 vatandaştan 15 i önüne gelen ilk fırsatta avrupaya kaçar yani
Varya ab ülkelerinde 1 2 ay calissan burger da felan 10 numara sistem dizersin la kalan parayla markette harcarsın bileValla hocam okadar haklısınız ki yani ülkede 10 vatandaştan 15 i önüne gelen ilk fırsatta avrupaya kaçar yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ülkede para biriktirmek bir şey almak imkansiz oldu artık