Öneri F/P Laptop Tavsiyesi

i5-13420h

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
328
Öncelikle bütçem max 4100 tl daha yukarı çıkmıyor valorant cs Ets gibi oyunları oynamak istiyorum takılmadan güncel windows 11 destekli bir laptop arıyorum ne önerirsiniz

Öncelikle bütçem max 4100 TL daha yukarı çıkmıyor valorant cs Ets gibi oyunları oynamak istiyorum takılmadan güncel windows 11 destekli bir laptop arıyorum ne önerirsiniz
O fiyata masaustu toplarsaniz dediğiniz oyunlari daha rahat oynarsiniz o fiyata laptop tan çok bişey beklemeyin hocam bu piyasada fakat forumda ki arkadaşlar o fiyata alabileceğiniz en iyi laptopuda onericeklerdir eminim

O fiyata masaustu toplarsaniz dediğiniz oyunlari daha rahat oynarsiniz o fiyata laptop tan çok bişey beklemeyin hocam bu piyasada fakat forumda ki arkadaşlar o fiyata alabileceğiniz en iyi laptopuda onericeklerdir eminim
Sıkıntı şu ki üniversite için ve her zaman taşıyacağım için laptop düşünüyorum

Sıkıntı şu ki üniversite için ve her zaman taşıyacağım için laptop düşünüyorum
Anlıyorum sizi hocam aynı sorunu bende yaşadım fakat kaliteli ve uzun ömürlü bir laptop istiyorsanız bütçeyi enazindan 6-7k yapmaniz lazım gibi duruyor

Anlıyorum sizi hocam aynı sorunu bende yaşadım fakat kaliteli ve uzun ömürlü bir laptop istiyorsanız bütçeyi enazindan 6-7k yapmaniz lazım gibi duruyor
Malesef çok zor bu ülkede para biriktirmek hemen değer kaybediyor

Malesef çok zor bu ülkede para biriktirmek hemen değer kaybediyor
Valla hocam okadar haklısınız ki yani ülkede 10 vatandaştan 15 i önüne gelen ilk fırsatta avrupaya kaçar yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla hocam okadar haklısınız ki yani ülkede 10 vatandaştan 15 i önüne gelen ilk fırsatta avrupaya kaçar yani
Ülkede para biriktirmek bir şey almak imkansiz oldu artık

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ülkede para biriktirmek bir şey almak imkansiz oldu artık
Varya ab ülkelerinde 1 2 ay calissan burger da felan 10 numara sistem dizersin la kalan parayla markette harcarsın bile

Geri