Başka var mı hocam? Özellikle beyaz renk seçenekli ve RE4 Plus gibi ekrstra hazneli.Ezviz RE4 Plus Akıllı Robot Süpürge, Paspas ve Süpürme, Otomatik Toz Boşaltma, Extra Büyük 4Lt Toz Torbası, Halı Tanıma (Ezviz Türkiye Garantili) 100 TL kuponu var.
Anker Eufy Clean X8 Pro Akıllı Robot Süpürge - Çift Türbin 2x4000Pa Çekim Gücü - iPath Lazer Navigasyon - Pet Tüy Temizleme - Islak Kuru Robot Süpürge - T2266 (Anker Türkiye Garantili)
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Robot Süpürge
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu cihaz sağlam cihaz:
Xiaomi Mi Robot Vacuum S10T 8000PA Akıllı Robot Süpürge
roborock hep en çok satanlarda ama s8 çok pahalı q8 daha uygundu.
bu bütçede en iyisi senin attığınroborock hep en çok satanlarda ama s8 çok pahalı q8 daha uygundu.
ben de daha yeni Dreame L10S Pro aldım. bununla arasında ne fark var? bu ürün hakkında yorumu olan var mı acaba?
incelemelerini dinleyerek sipariş vermiştim. eğer olumsuz bir durum varsa iade edeyim yol yakınken.
Bence S10Tbu bütçede en iyisi senin attığın
yogBence S10T
umarım sorunsuz olur bu sefer. kullanınca deneyimleri de yazarım buraya.bu bütçede en iyisi senin attığın
bu cihazi yeni gördüm. özellikleri fiyatına göre iyi görünüyor. inceleyeyim biraz.Bence S10T
Alacaksan SON1SAAT kodunu ekle dostum. 12500 liraya geliyor.umarım sorunsuz olur bu sefer. kullanınca deneyimleri de yazarım buraya.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu cihazi yeni gördüm. özellikleri fiyatına göre iyi görünüyor. inceleyeyim biraz.