F/P tarzda önerebilir misiniz? 12.07.23

umutbeedir

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
216
Bütçe
350
Arkadaşlar bütçem göründüğü gibi, biliyorum çok az ama bu noktada biraz yardıma ihtiyacım olacak. csgo, battlefield1 gibi tamamen MMOFPS odaklı oyunlar oynuyorum. Haliyle mikrofon + ses kalitesi önemli olan bir kulaklık arıyorum. Güncel olarak aşağıda ki linki buldum. Bunun dışında da bu fiyatlarda önerilerinizi bekliyorum.

Gamepower Magnus V2 Siyah

Arkadaşlar bütçem göründüğü gibi, biliyorum çok az ama bu noktada biraz yardıma ihtiyacım olacak. csgo, battlefield1 gibi tamamen MMOFPS odaklı oyunlar oynuyorum. Haliyle mikrofon + ses kalitesi önemli olan bir kulaklık arıyorum. Güncel olarak aşağıda ki linki buldum. Bunun dışında da bu fiyatlarda önerilerinizi bekliyorum.

Bende 500 bandında al ayı planlıyordum 2.el logitechler var sarı sitede değerlendirebilirsin daha iyi olacaktır

bu bütçe için alabileceğinin en iyisinden birisini bulmuşsun

Bende 500 bandında al ayı planlıyordum 2.el logitechler var sarı sitede değerlendirebilirsin daha iyi olacaktır
Baktım da pek güvenemedim. Bulduğum linki aldım. İyi bir performans sunuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

limit falan kullandım ekstra premium vardı 156TL'e aldım

limit falan kullandım ekstra premium vardı 156TL'e aldım

değerlendirmesi bayağı iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,040
Üyeler
185,018
Son üye
aras1535