Yphen
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 535
- İsim
- Hazer
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Orası öyle hocam dediklerinizde haklısınız fakat şöyle diyim size yanında (OK!) yazanlar önceden alınmış olanlar yani hala 30K bütçem var duruma göre 1-2K daha arttırabilirim. Ayrıca bide aşağıda ki sistem nasıl yorumlar mısınız?30 bin bütçe de 9 bin monitör e gitti 21 kaldı Beyaz istiyorsun bak sana naçizane tavsiye vereyim ben 10 senedir PC ile uğraşıyorum toplama birçok sistem yaptım hazır sistemleri analiz ettim vs kendim de de beyaz sistem var ve şuanki aklım olsa beyaz şart kosmazdim Beyaz Sistemler cidden anlamsız pahalı olmakta beyaz takıntısıni geçtikten sonra bütçe dahilinde sistem önerilerine bakalım monitör her şey dahil 30 bin bütçen var dedin 280hz monitör var itopya da gamebooster 4250 ye onu alırdım ben olsam şimdi gamebooster ile alienware bir mi dicekler evet değil alienware tokatlar şuanki monitörleri ama bütçeni doğru ölçüde doğru parçalara yatirmamiz gerekiyor diye düşünüyorum sistem bir bütün halinde sistem olur bak klavye mouse vs de lazım sistemi iyi analiz etmek gerekiyor ben yine 360hz monitör koymaya çalışırım ama bütçe dahilinde ona bakacağız müsait olunca sana bütün parçaların linkini atarım ona göre karar verirsin he tabi ekran kartı ikinci el olacak dediğin gibi sıfır almak pek mantıklı değil fiyat farkından dolayı EK OLARAK OYNADIĞIN OYUNLAR İŞLEMCİ BAZLI ONU İYİ SEÇMEMİZ GEREKİYOR
Motherboard : ASUS ROG STRIX B550-A Gaming AMD AM4 DDR4 ATX
CPU : AMD Ryzen 7 5800X3D 8 Core 3.40 GHz AM4
GPU : ASUS RTX 3080 ROG STRIX White Edition 320 Bit GDDR6X 10 GB
RAM : Corsair Vengeance RGB PRO SL 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz CL16
M.2 SSD : Kingston Fury Renegade 1 TB (7300-6000MB/s) PCIe 4.0
Liquid Cooling : Lian Li GALAHAD 360 White 360 mm
Case : Corsair iCUE 4000X RGB ATX
PSU : Sharkoon SS-COOLZERO 750W 80+ Gold Full Moduler
Bu yorumumda mevcut hocam sizde değerlendirin nasıl yeterli mi bi bakın.Topladığın sistemi atar mısın, uzun süre fps oyunlarında yüksek yerlerde bulundum ve bebim için bu tarz oyunlarda en yüksek değerleri almak hep önemli oldu bu yüzden seni neyin mutlu edip neyin edemeyeceği konusunda yardımcı olabilirim hedef fpslerin doğrultusunda
Onada bakacağım hocam teşekkür ederim.Dediğim gibi sistem iyi ancak ram olarakta bunu eklersen tadından yenmez.
Senden önce birisi sistemi toplamış, 2K ve 4K full ayarlarda kaç fps aldığını görmek istersen bu videoyu izleyebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
AM5 düşünmüyorum hocam çok maliyetli sistem evet güncel fakat AM4 ile sağlam sistem dizmek var AM5 ile eh iştelik sistem dizmek var o yüzden AM4 dizmeyi tercih ediyorum.hocam o paralara am5 bir sistem daha mantıklı olur gibi geliyor bana
4900TL İŞLEMCİ
4600TL ANAKARTAMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci özelliklerini incele, 6.438,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
3750TL RAMB650 Anakart Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
B650 Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
1200TL M2 SSDDdr5 6000 Mhz Cl32 Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
Ddr5 6000 Mhz Cl32 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
YAPAR SANA 14.5K
PSU PCIE 5 uyumlu 1000w fsp alsan 4.4k
geri kalan da kasa ve yeterli gelmiyeceği için soğutma