Neden satıyorsun hocam ve kaça?Bende arctis 9 var istersen veririm padleri 100 200 TL ye satılıyor değiştirir kullanırsın
Nova 7 aldım , 3 den veririmNeden satıyorsun hocam ve kaça?
Geçen yaz temmuzda alındı ps de kullanmak için aldım çok kullanılmadıNova 7 aldım , 3 den veririm
Hocam oyun konusunda zamanında da HyperX Cloud II kullandığım için ve genel kanı olarak HyperX ürünlerinin oyun konusunda çok performanslı ürünlerini bildiğimiz için HyperX Cloud Alpha önerebilirim ama detaylı olarak özelliklerini bilmiyorum ama çoğu kullanıcı çok memnun gerçektenNe önerirsiniz hocam şuan alacağım öneri yapın alayım
Tabii eğer bütçenizi o kadar arttırabilirseniz kesinlikle bunu alın ama 3000₺ fiyat bandında ne gibi ürünler vardı bir bakmam gerekirHocam oyun konusunda zamanında da HyperX Cloud II kullandığım için ve genel kanı olarak HyperX ürünlerinin oyun konusunda çok performanslı ürünlerini bildiğimiz için HyperX Cloud Alpha önerebilirim ama detaylı olarak özelliklerini bilmiyorum ama çoğu kullanıcı çok memnun gerçekten
Hocam paranıza en uygun kulaklık razer barracuda x dirNe alayım hocam şimdi çok kararsız kaldım pişman olmak istemiyorum
Ya da 2.el üst segment cihaz alacaksınızHocam paranıza en uygun kulaklık razer barracuda x dir
HyperX şuan fiyatını hak etmiyor maalesef çok pahalıHocam oyun konusunda zamanında da HyperX Cloud II kullandığım için ve genel kanı olarak HyperX ürünlerinin oyun konusunda çok performanslı ürünlerini bildiğimiz için HyperX Cloud Alpha önerebilirim ama detaylı olarak özelliklerini bilmiyorum ama çoğu kullanıcı çok memnun gerçekten
G733 düşünüyorum ama emin değilim oyun performansı nasıl?Hocam paranıza en uygun kulaklık razer barracuda x dir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya da 2.el üst segment cihaz alacaksınız
Geçenlerde Barracuda kullanan bir arkadaşın yorumunu görmüştüm hiç memnun değildiHocam paranıza en uygun kulaklık razer barracuda x dir
Ya da 2.el üst segment cihaz alacaksınız
Benim için bluetooth önemli o yüzden almazdım mikforonuda kötü diyorlarHyperX şuan fiyatını hak etmiyor maalesef çok pahalı
G733 düşünüyorum ama emin değilim oyun performansı nasıl?
Bendede vardı satma nedenim plastik eklem parçlarında trim sesi varGeçenlerde Barracuda kullanan bir arkadaşın yorumunu görmüştüm hiç memnun değildi
Hocam bence o zaman ya arkadaşın dediği ''2. el üst segment'' bir kulaklık alacaksınız yada G733HyperX şuan fiyatını hak etmiyor maalesef çok pahalı
G733 düşünüyorum ama emin değilim oyun performansı nasıl?
Rahatsız edici değil biraz takıntılı olduğum için sattımBenim için bluetooth önemli o yüzden almazdım mikforonuda kötü diyorlar
Bendede vardı satma nedenim plastik eklem parçlarında trim sesi var
Maşallah hocam hangi kulaklıkları kullandın toplam olarakRahatsız edici değil biraz takıntılı olduğum için sattım
Valla gamepowerla başladık şimdi nova 7 olacak malum kargolar kapalı daha novayı deneyimleyemedimMaşallah hocam hangi kulaklıkları kullandın toplam olarak