faber castell üçgen kalem alınır mı

Sheader

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,205
az once ders çalısırken ucuza aldıgım kalem parmaklarımla çevirirken yere düştü kırıldı bu herkeste olan faber in üçgeni alınır mı 60-70tl bandında geziyor internette kırtasıye de ne kadar biilmiyorum ama bır kaleme de 60tl vermek pek ıstemıyorum versem pişman olur muyum

110 TL ye görmüştüm kırtasıye de sana şöyle söyleyeyim şuan o kalemi almazsan ilerde daha çok para vereceksin şimdi alırsan da uzun yıllar kullanırsın

110 TL ye görmüştüm kırtasıye de sana şöyle söyleyeyim şuan o kalemi almazsan ilerde daha çok para vereceksin şimdi alırsan da uzun yıllar kullanırsın
tamam o zaman teşekkurler

az once ders çalısırken ucuza aldıgım kalem parmaklarımla çevirirken yere düştü kırıldı bu herkeste olan faber in üçgeni alınır mı 60-70tl bandında geziyor internette kırtasıye de ne kadar biilmiyorum ama bır kaleme de 60tl vermek pek ıstemıyorum versem pişman olur muyum
Rotring 300 öneririm yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum en son o fiyat civarındaydı memnunum

Bunu da kullandım da, kaba bir kalem ve geometri çözmek için yaratılmış bence. Rotring 300, bütçe yetiyorsa da 500 öneririm.

rotrıng sevmıyorum ya
1647204539748.png

Grip Plus bence en iyisi.
3 yıldır kullanmaktayım çok kaliteli ve ele oturuşu güzel bir kalem.

gaıopjagpıgs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyatı da iyimiş 40tl yazıyor ınternette
yani ben 3 yıldır kullanıyorum genelde her sene kalem değiştiren adamım bu kalemi 3 yıldır kullanııyorum mükemmel ya.

tenefuste al birinden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,987
Üyeler
175,140
Son üye
karekatekulli
Geri