Neler Yeni

Face ID Iphone XR alıp yaptırmak mantıklı mı?

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
İlanlara bakıyorum, faceid bozuk.
3800-3900 e verirler gibi pazarlıkla, çoğu yerde 400-500tl yaptırmak deniyor.

Tecrübesi olan var mı? Yaptırıp kullanmak ne kadar mantıklı? Faceid çalışnalar ise masrafı dahil 300-500tl civarı daha pahalılar. Ara sıra fırsat cihazları geliyor çok nadiren 2 kere denk geldim 3 ay falan oluyor hemen satılıyorlar sonra.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Facebook id si bozuk olan telefonlarda genellikle bir arıza oluyor.

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Facebook id si bozuk olan telefonlarda genellikle bir arıza oluyor.
Faceid bozulmasının 2 sebebi var;
çok şiddetli yere düşme ve içi açılırsa ve faceid kısmına ufacık dokunsan bile bozulma ihtimali var, bilinçsiz tamiratlarda da bozuluyor.
Şimdi bütçemi zaten aşıyorum, düzgünü de bilmiyorum alabilir miyim zaten face id yoksa almamın bir mantığı da yok

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İlanlara bakıyorum, faceid bozuk.
3800-3900 e verirler gibi pazarlıkla, çoğu yerde 400-500tl yaptırmak deniyor.

Tecrübesi olan var mı? Yaptırıp kullanmak ne kadar mantıklı? Faceid çalışnalar ise masrafı dahil 300-500tl civarı daha pahalılar. Ara sıra fırsat cihazları geliyor çok nadiren 2 kere denk geldim 3 ay falan oluyor hemen satılıyorlar sonra.
Paranın yettiği kadar sıfır cihaz daha iyi olur bence. O kadar paraya hem ikinci el hem de içi açılmış cihaz kullanacaksın. Bence sakat iş.

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Paranın yettiği kadar sıfır cihaz daha iyi olur bence. O kadar paraya hem ikinci el hem de içi açılmış cihaz kullanacaksın. Bence sakat iş.
Android almam, senelerdir ios kullanıyorum bir ara android geçtim geçeceğime pişman oldum. SE2020 de almam bana göre o telefon rezillik. Pil, kamera, ekran o bütçede berbat. 2. el almak daha mantıklı benim tarafımda.

(Evo)lution

80+ Bronze
Android almam, senelerdir ios kullanıyorum bir ara android geçtim geçeceğime pişman oldum. SE2020 de almam bana göre o telefon rezillik. Pil, kamera, ekran o bütçede berbat. 2. el almak daha mantıklı benim tarafımda.
Kamerası nasıl berbat? iPhone XR dan daha iyi fotoğraflar ve videolar çekiyor? Ve iPhone SE o bütçede kamera ve işlemci performansıyla öne çıkıyor.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Android'e kaç yılında geçmiştiniz? Son 2 yılda Android tarafı baya toparladı. Yine de aklınızın bir köşesinde olsun. Tabii gidip ne idüğü belirsiz markalar almamak kaydıyla.

SE 2020'nin kamerası kötü değil.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İkinci el telefon alınır alınmasına da Faceid neden bozuldu bilinmiyor ve tamir edilecek cihaz. 4000 bütçede ben öncesi ne olduğu ve sonrasının ne olacağı belli olmayan cihaza vermek istemem açıkçası. Acelesi yoksa bekleyin biraz daha biriktirin daha temizini alın.

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Android'e kaç yılında geçmiştiniz? Son 2 yılda Android tarafı baya toparladı. Yine de aklınızın bir köşesinde olsun. Tabii gidip ne idüğü belirsiz markalar almamak kaydıyla.

SE 2020'nin kamerası kötü değil.
2019 yazı. Samsung S8 miydi S9 mu neydi geçtiğim cihaz hatırlamıyorum.

Top Bottom